Buğrahan Mert
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,449
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Sıvı soğutmadan diye düşünüyorum benSevemedim telefonu ya çok ısınıyor.
Sıvı soğutmadan diye düşünüyorum benSevemedim telefonu ya çok ısınıyor.
O sorun çözüldü diye biliyorum. Çözülmediyse de garantiye gönderirsin, Xiaomi açıklama yapmıştı onun hakkında.Bende 8 prodayım şu an xd
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kamerası toz alıyor diyorlar
Kameranda sıkıntı çıktı mı ?Note 9 pro almanı tavsiye ederim Şuan ki cihazım Note 9s aynı yonga setlerini kullanıyorlar işlemci tasarım her şey aynı kamera ve hızlı sarj hariç ve cihaz ile alakalı sorularını sorabilirsin
bilemiyorum yeni üretimde kalkmıs olabilir sorun ama çok şikayetçi varO sorun çözüldü diye biliyorum. Çözülmediyse de garantiye gönderirsin, Xiaomi açıklama yapmıştı onun hakkında.
Bilmiyorumda performans düşüşü var telefonda pubg mobile için almıştım ilklerde baya güzeldi 5 6 ay oynadım pubg full sonra bıraktım 1 hafta önce indireyim dedim pubg yi gene eski performans yok.Sıvı soğutmadan diye düşünüyorum ben
Hayır hiç bir toz girme gibi sorunla karşılaşmadım kamerası ilk aldığım gibi.Kameranda sıkıntı çıktı mı ?
Aynen aynen ilkin hdr video çekiyordum ben baya akıyordu şu an akıcıda kasıyor hissediliyorBilmiyorumda performans düşüşü var telefonda PUBG mobile için almıştım ilklerde baya güzeldi 5 6 ay oynadım PUBG full sonra bıraktım 1 hafta önce indireyim dedim PUBG yi gene eski performans yok.
Çözülmüştür yeni üretimde.bilemiyorum yeni üretimde kalkmıs olabilir sorun ama çok şikayetçi var
Her türlü NOTE 9 PRO daha iyi ama daha ucuza POCO X3 NFC var. Onu tercih edin.
Yoksa da Note 9 Pro.
Ben 1 yıldır kullanıyorum redmi note 8 pro yu öle bir sorun yok telefonda ısındıgınıda az gördüm seninkinde sıkıntı olabilirmi ?Bilmiyorumda performans düşüşü var telefonda PUBG mobile için almıştım ilklerde baya güzeldi 5 6 ay oynadım PUBG full sonra bıraktım 1 hafta önce indireyim dedim PUBG yi gene eski performans yok.
Dostum telefon zaten ısınıyor sizinki güzel denk gelmiş olabilir.Ben 1 yıldır kullanıyorum redmi note 8 pro yu öle bir sorun yok telefonda ısındıgınıda az gördüm seninkinde sıkıntı olabilirmi ?
Şuan pubg mobile oynasaydım baya pişman olurdum ama iyiki oynamıyorum.Aynen aynen ilkin hdr video çekiyordum ben baya akıyordu şu an akıcıda kasıyor hissediliyor