Android Note 8 pro vs note 9 pro

Redmi Note 9 Pro daha iyi bir telefon. Sadece işlemciye bakma, diğer özellikler de önemli.
İkisi arasından bir seçim yapacak olsam mutlaka Redmi Note 9 Pro alırdım.
Ancak seçenekler arasına Xiaomi Poco X3 NFC koyulabiliyorsa mutlaka X3 NFC tavsiye ederim.

O sorun çözüldü diye biliyorum. Çözülmediyse de garantiye gönderirsin, Xiaomi açıklama yapmıştı onun hakkında.
bilemiyorum yeni üretimde kalkmıs olabilir sorun ama çok şikayetçi var

Sıvı soğutmadan diye düşünüyorum ben
Bilmiyorumda performans düşüşü var telefonda pubg mobile için almıştım ilklerde baya güzeldi 5 6 ay oynadım pubg full sonra bıraktım 1 hafta önce indireyim dedim pubg yi gene eski performans yok.

Her türlü NOTE 9 PRO daha iyi ama daha ucuza POCO X3 NFC var. Onu tercih edin.
Yoksa da Note 9 Pro.

Bilmiyorumda performans düşüşü var telefonda PUBG mobile için almıştım ilklerde baya güzeldi 5 6 ay oynadım PUBG full sonra bıraktım 1 hafta önce indireyim dedim PUBG yi gene eski performans yok.
Aynen aynen ilkin hdr video çekiyordum ben baya akıyordu şu an akıcıda kasıyor hissediliyor

Bilmiyorumda performans düşüşü var telefonda PUBG mobile için almıştım ilklerde baya güzeldi 5 6 ay oynadım PUBG full sonra bıraktım 1 hafta önce indireyim dedim PUBG yi gene eski performans yok.
Ben 1 yıldır kullanıyorum redmi note 8 pro yu öle bir sorun yok telefonda ısındıgınıda az gördüm seninkinde sıkıntı olabilirmi ?

Ben 1 yıldır kullanıyorum redmi note 8 pro yu öle bir sorun yok telefonda ısındıgınıda az gördüm seninkinde sıkıntı olabilirmi ?
Dostum telefon zaten ısınıyor sizinki güzel denk gelmiş olabilir.
Telefondaki eski performans yok bunu sadece pubg için söylüyorum diğer şeylerde sıkıntı yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aynen aynen ilkin hdr video çekiyordum ben baya akıyordu şu an akıcıda kasıyor hissediliyor
Şuan pubg mobile oynasaydım baya pişman olurdum ama iyiki oynamıyorum.

Geri