notebook + telefon vs pc

kurone

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
178
arkadaşlar yaklaşık 1 ay içerisinde elime 16 17 k arası para geçicek bu parayla telefonumu yenilemek ve iyi bir notebook veya tam tersi sadece iyi bir pc toplamak hangisi için kullanmam daha iyi olur
telefon olarak kafamda iPhone 12 mini var (şuanki telefonum A50)

notebook+telefon çok daha mantıklı

arkadaşlar yaklaşık 1 ay içerisinde elime 16 17 k arası para geçicek bu parayla telefonumu yenilemek ve iyi bir notebook veya tam tersi sadece iyi bir pc toplamak hangisi için kullanmam daha iyi olur
telefon olarak kafamda iPhone 12 mini var (şuanki telefonum A50)
okul için laptop + telefon almanız mantıklı olucaktır

Telefon için iphone 12 mini şart mı?
Bence bir telefon için çok fazla bütçe harcamak oluyor.
Laptopa daha fazla bütçe ayırın bence.
Sonuç olarak sizin fikriniz.

siber güvenlikte okumayı düşündüğüm için notebook + telefon benimde aklıma daha yatkın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Telefon için iphone 12 mini şart mı?
Bence bir telefon için çok fazla bütçe harcamak oluyor.
Laptopa daha fazla bütçe ayırın bence.
Sonuç olarak sizin fikriniz.
şart olduğu için değilde aklıma en çok o yatkın olduğu için bu gün telefon konusu açtım zaten ordan aklıma iyice yattığı için öyle yazdım

siber güvenlikte okumayı düşündüğüm için notebook + telefon benimde aklıma daha yatkın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

şart olduğu için değilde aklıma en çok o yatkın olduğu için bu gün telefon konusu açtım zaten ordan aklıma iyice yattığı için öyle yazdım
nasıl isterseniz :)

nasıl isterseniz :)
yani hocam şöyle izah edeyim 1650 li bir notebook işimi görür hearts of iron 4 valorant ve fivem den başka oyun oynamıyorum 8 gb ram ı 16 yaparım sanal makine de çalıştırabilirim işimi görür gibi geliyor yanlışmı düşünüyorum

yani hocam şöyle izah edeyim 1650 li bir notebook işimi görür hearts of iron 4 valorant ve fivem den başka oyun oynamıyorum 8 gb ram ı 16 yaparım sanal makine de çalıştırabilirim işimi görür gibi geliyor yanlışmı düşünüyorum
bu oyunlar için 1650 rahat yeter

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,993
Üyeler
190,842
Son üye
OBURX
Geri