❌İndirim Bitti! Nothing Phone 1 9.999TL

Ekler

• 1000126340.webp
    1000126340.webp
    141.9 KB · Hit: 73
  • 1000126337.webp
    1000126337.webp
    241.4 KB · Hit: 73
  • 1000126329.webp
    1000126329.webp
    901.7 KB · Hit: 74
Belki daha iyidir uygulama indiriyordum ve yeni kurulmuş bir cihaz
1 saatte 7% şarj azalması demek yt, insta karışık 14 saat ekran süresi demek. Bu telefon o süreyi veremeyeceğine göre sizinki bir hafta sonra doğru hız değişimi göstermeye başlar. 100 den 93 e yavaş olduysa 93 ten 0 a daha hızlı ulaşır telefonunuz. Fazla iyimser düşünüyorsunuz.

1 saatte 7% şarj azalması demek yt, insta karışık 14 saat ekran süresi demek. Bu telefon o süreyi veremeyeceğine göre sizinki bir hafta sonra doğru hız değişimi göstermeye başlar. 100 den 93 e yavaş olduysa 93 ten 0 a daha hızlı ulaşır telefonunuz. Fazla iyimser düşünüyorsunuz.
Her telefon zaten 80 den yukarıda yavaş bitiyor aşağılara inince daha hızlı iner samsung mesela 15 altına düşünce tutmuyor şarjı

Kutu içeriğinde adaptör bulunmaması biraz üzücü ama telefon gerçekten güzel. Android 15 güncellemesini almış olması da artı bir detay. Arka kamerasını oldukça başarılı buldum; ön kamera ise ne çok iyi ne de kötü — orta seviyede diyebilirim. Hoparlör kalitesi gayet iyi, ses net ve güçlü. Malzeme kalitesi premium hissi veriyor.

Kutu içeriğinde Type-C to Type-C şarj kablosu ve kılıf bulunuyor. Arka aydınlatmayı (LED ışıkları) istediğiniz gibi özelleştirebiliyorsunuz — bildirim, müzik, uygulama bazlı efektler gibi birçok kombinasyon yapılabiliyor. AMOLED ekran parlaklığı yeterli düzeyde. Ayrıca ayarlardan 8 GB sanal RAM eklenebiliyor, toplamda 8+8 GB RAM oluyor.

IMEI sorgulamasında cihazın Türkiye kayıtlı olduğu görünüyor. 120 Hz ekran yenileme hızı, özelleştirilebilir tema ve ikonlar, bloatware olmaması da dikkat çeken detaylardan. Ekran içi parmak izi okuyucu sorunsuz çalışıyor. Video kaydı sırasında arka kısımda kırmızı “record” ışığı yanması hoş bir detay olmuş. Kasa çerçevesi alüminyum, arka kapak ise cam.

Sadece NFC kısmını çalıştıramadım; özellikle Ziraat Mobil’de kimlik okuma bir türlü gerçekleşmedi. Telefonu alanlar NFC’yi kontrol edebilir mi acaba?

(Genel olarak ilk izlenimim oldukça olumlu, şarj performansını ise biraz daha kullandıktan sonra değerlendireceğim.)

Kutu içeriğinde adaptör bulunmaması biraz üzücü ama telefon gerçekten güzel. Android 15 güncellemesini almış olması da artı bir detay. Arka kamerasını oldukça başarılı buldum; ön kamera ise ne çok iyi ne de kötü — orta seviyede diyebilirim. Hoparlör kalitesi gayet iyi, ses net ve güçlü. Malzeme kalitesi premium hissi veriyor.

Kutu içeriğinde Type-C to Type-C şarj kablosu ve kılıf bulunuyor. Arka aydınlatmayı (LED ışıkları) istediğiniz gibi özelleştirebiliyorsunuz — bildirim, müzik, uygulama bazlı efektler gibi birçok kombinasyon yapılabiliyor. AMOLED ekran parlaklığı yeterli düzeyde. Ayrıca ayarlardan 8 GB sanal RAM eklenebiliyor, toplamda 8+8 GB RAM oluyor.

IMEI sorgulamasında cihazın Türkiye kayıtlı olduğu görünüyor. 120 Hz ekran yenileme hızı, özelleştirilebilir tema ve ikonlar, bloatware olmaması da dikkat çeken detaylardan. Ekran içi parmak izi okuyucu sorunsuz çalışıyor. Video kaydı sırasında arka kısımda kırmızı “record” ışığı yanması hoş bir detay olmuş. Kasa çerçevesi alüminyum, arka kapak ise cam.

Sadece NFC kısmını çalıştıramadım; özellikle Ziraat Mobil’de kimlik okuma bir türlü gerçekleşmedi. Telefonu alanlar NFC’yi kontrol edebilir mi acaba?

(Genel olarak ilk izlenimim oldukça olumlu, şarj performansını ise biraz daha kullandıktan sonra değerlendireceğim.)
Android 13 nothingos 2.0.5 nfc çalışıyor👍
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İlk gün android 13 nothingos 2.0.5 %87 şarj ile pil tasarrufu kapalı full 120hz de 6 saat 8 dakika ekran süresi aldım arkaplanda manuel veri aktarımı ve uygulama yükleme fotoğraf aktarma ile uğraştım. Galeri olarak google galeri kullanabilirsiniz, tek beğenmediğim yanı ekran görüntüsü alırken üstüne basıp bir düzenleme yaptığınızda illa kopya olarak kaydetmek zorunda kalmanız. Bu şekilde 2 tane ekran görüntüsü kaydetmiş oluyorsunuz galeriye

Ekler

• Screenshot_20251107-211729.webp
    Screenshot_20251107-211729.webp
    52.8 KB · Hit: 30
Son düzenleme:
Benim telefonun arka camin altinda 3-4 tane toz var. Arka ışıklar yaninca belli oluyor. Üzüldüm.

Bende NFC sıkıntısız çalıştı. Kuveyttürk ve ziraate girerken kullandım.

Gelen cihaz 11/2022 üretim sizde durum ne? Bu cihazlari niye bukadar bekletirki insan bir yil once yapılması gerekirdi boyle bir indirimin... Batarya ortalama %10 sağlık zaten kaybetmiştir büyük ihtimalle. Benim endişem sorun çıkması durumunda firmanın bataryanın normal olduğunu iddia edebilecek olması. Turkiyedeki servislerin hepsi sinir bozucu gerçekten. Deneyimleyen varsa tam dolum şarj sonrası ekran süresini atsa iyi olur %10 altına inene kadar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,776
Üyeler
184,220
Son üye
Wojtek01
Geri