❌İndirim Bitti! Nothing Phone 1 9.999TL

Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
android desteği bitse de güvenlik güncellemesi devam edecek. Aklını biraz araştırıp öğrenmeye ayır.

Alıntıyı görüntüle

Geçen ay aldığı güvenlik güncellemesi;
Alıntıyı görüntüle
Senin aklını seveyim ben. Aklını sen öğrenmeye ayırsaydın da yazımı okusaydın. Güvenlik güncellemesi Temmuz 2026'da bitecek. Ama okumuşsundur. Senin bu tarz mesajlarının amacı ne biliyoruz. Fazla stok kalırsa yedek parça yaparsınız. Çok ta şey yapma.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sen niye milletin güvenliğini dert edindin. Senin kârın ne?
Sen niye bu telefonun satılmasını bu kadar dert ettin? Senin kârın ne? İnsanların güvenliğini düşünmemden dert olarak bahsedilmesi zaten sizin amacınızı belli ediyor.

Son düzenleme:
Senin aklını s...eyim ben. Aklını sen öğrenmeye ayırsaydın da yazımı okusaydın. Güvenlik güncellemesi Temmuz 2026'da bitecek. Ama okumuşsundur. Senin bu tarz mesajlarının amacı ne biliyoruz. Fazla stok kalırsa yedek parça yaparsınız. Çok ta şey yapma.

Sen niye bu telefonun satılmasını bu kadar dert ettin? Senin kârın ne? İnsanların güvenliğini düşünmemden dert olarak bahsedilmesi zaten sizin amacınızı belli ediyor.
Benim babam bu telefonun türkiye tedarikçisi hayırdır ekmeğimizde gözün mü var

Benim babam bu telefonun türkiye tedarikçisi hayırdır ekmeğimizde gözün mü var
Nerden baban oluyor?
yakışıklı güvenlik gelmiş beyler kaçın
Ah sana vah sana. Yakışıklı güvenlik sana bir şey mi yaptı?

RİSK ALMAYA GEREK YOK DİYE DÜŞÜNÜYORUM. HERKES KENDİ KARARINI KENDİ VERİR. BURDA İNSANLARI, RİSK YOK, BEN YILLARCA VİRÜSLÜ PC KULLANDIM BİRŞEY OLMADI GİBİ SAÇMA ARGÜMANLARLA KANDIRMAYIN. SEN NE ANLARSIN VÜRÜSTEN? KREDİ KARTI OLMAYAN TOSLA MÜDAVİMİ ÇOCUKLAR GELMİŞLER RİSK YOOHHHH DİYORLAR.

Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Senin aklını s...eyim ben. Aklını sen öğrenmeye ayırsaydın da yazımı okusaydın. Güvenlik güncellemesi Temmuz 2026'da bitecek. Ama okumuşsundur. Senin bu tarz mesajlarının amacı ne biliyoruz. Fazla stok kalırsa yedek parça yaparsınız. Çok ta şey yapma.
tamam

Son düzenleme:
Sen gene durmuyorsun reportlayın habunu forumdan atılsın direk erişmesin başka forumda yaz bunları görürsün

Sen gene durmuyorsun reportlayın habunu forumdan atılsın direk erişmesin başka forumda yaz bunları görürsün
Ulan beni senin gibi biri dedi diye mi reportlayacaklar? Buradaki herkesi kendin gibi mi sandın?
Kaba sözleri başlatan hep sen ve arkadaşların. Geçmiş sohbetlere bakan görür. Bulamazsan hepsinin ekran kaydı var.

Amacınız ortamı germek. Beni pes ettirmek. Ama daha fazla kızdırıyorsunuz.

Ulan beni senin gibi biri dedi diye mi reportlayacaklar? Buradaki herkesi kendin gibi mi sandın?
Kaba sözleri başlatan hep sen ve arkadaşların. Geçmiş sohbetlere bakan görür. Bulamazsan hepsinin ekran kaydı var.

Amacınız ortamı germek. Beni pes ettirmek. Ama daha fazla kızdırıyorsunuz.
sen uzatıyorsun sürekli ortamı geren sensin ortamı sıkıntıya da sen bozuyorsun 3 gündür tek derdin milletin güvenliği ne taktın yeterki güvenlikle alakalı yazma bu konuda forumda gezin bişe demiyoruz daha yazışmayalım bu telefonla alakalı bırakalım konuşmayı :)

sen uzatıyorsun sürekli ortamı geren sensin ortamı sıkıntıya da sen bozuyorsun 3 gündür tek derdin milletin güvenliği ne taktın yeterki güvenlikle alakalı yazma bu konuda forumda gezin bişe demiyoruz daha yazışmayalım bu telefonla alakalı bırakalım konuşmayı :)
Ben zaten umrumda değil deyip, tarayıcıyı kapatıp çıkıyorum her seferinde. Sen ve birkaç kişiden sürekli aşağılayıcı ve saçma sapan cevap bildirimi geliyor. Cevap gelmeyeceğini düşünerek mi laf atıyorsunuz. Konuyu siz uzatıyorsunuz. İnan umurumda değil, siz benle uğraşıyorsunuz.

3-5 kişi şu telefonu savunmak için mesai harcıyorsunuz. Bana dalaşmasanız günlerdir bir şey yazmazdım buraya. Adama bak, hakaret ediyor, sonra bir de niye konuyu uzatıyorsun diyor. Bana bir şey yazmayın alıntı yapmayın.

Ben zaten umrumda değil deyip, tarayıcıyı kapatıp çıkıyorum her seferinde. Sen ve birkaç kişiden sürekli aşağılayıcı ve saçma sapan cevap bildirimi geliyor. Cevap gelmeyeceğini düşünerek mi laf atıyorsunuz. Konuyu siz uzatıyorsunuz. İnan umurumda değil, siz benle uğraşıyorsunuz.

3-5 kişi şu telefonu savunmak için mesai harcıyorsunuz. Bana dalaşmasanız günlerdir bir şey yazmazdım buraya. Adama bak, hakaret ediyor, sonra bir de niye konuyu uzatıyorsun diyor. Bana bir şey yazmayın alıntı yapmayın.
tamam kardeşim

n11'de tekrar 9999 olmuş o yüzden yükseltiyorum @7mit başlığa ekleyebilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,387
Üyeler
184,620
Son üye
luciferina
Geri