Nothing Phone 1 alinir mi?

disguise

80+
Reaksiyon skoru
6
Merhaba bir suredir. 15k altında olan bir telefon arayisindayim. ve Nothing phone 1'i kesfettim sizce bu fiyata bunu tercih etmem okey mi

Merhaba bir suredir. 15k altında olan bir telefon arayisindayim. ve Nothing phone 1'i kesfettim sizce bu fiyata bunu tercih etmem okey mi
O kadar param olursa direk gidip tereddüt etmeden alacağım bir cihaz .

Alınabilir. Eski olması sorun değil, Android tarafında uygulamaların sürüm kapasitesi belli, çok eski cihazlar bile hâlen kullanılır durumda. Güvenlik güncelleştirmesi konusu da, kullanımda sorun olmadığı sürece açık oluşturmaz cihazda. Hem SoC iyi hem de ana kamera, diğer kısımları da fiyatının karşılığı.

Nothing Phone serisinin hepsinde fiyat düşmesi gerekiyor. 2a plus çok geç geldi ülkemize, daha 2a stokları var ki 1a stokları bile bitmedi, şimdi 3a ve 3a pro modelleri gelecek. Fiyat kırmadıkları sürece depoda ürünler beklemeye devam edecek.

Nothing Phone serisinin hepsinde fiyat düşmesi gerekiyor. 2a plus çok geç geldi ülkemize, daha 2a stokları var ki 1a stokları bile bitmedi, şimdi 3a ve 3a pro modelleri gelecek. Fiyat kırmadıkları sürece depoda ürünler beklemeye devam edecek.
yakın zamanda düşecek gibi mi? pek sanmıyorum. ve biraz daha arastirdim 2a dusunuyorum simdi cok kararsizim

yakın zamanda düşecek gibi mi? pek sanmıyorum. ve biraz daha arastirdim 2a dusunuyorum simdi cok kararsizim
Düşeceğini sanmıyorum çünkü ithalatçı firma biraz burnu havada, fiyatları yüksek tutuyor, uzun vadede de düşürmüyor.

Ben 28 Nisan'da sipariş verdim 30 Nisanda elime ulaştı. Ve söyleyebileceğim üzere bu telefon 20K'yı hakediyor bence, harika özelliklere sahip

2,5 yıldan fazladır kullanıyorum. gayet iyi cihaz. arkadaşlarımın kasarak donarak oynadığı oyunlarda en yüksek grafiklerde akıyorum 😁

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,096,588
Üyeler
174,398
Son üye
Ahmetc06
Geri