Nothing Phone 1 vs İphone 13/14

fox1

80+
Reaksiyon skoru
40
Merhabalar dostlar öncelikle,
Aklımda bu aralar almaya düşündüğüm 3 telefon var Nothing Phone 1 İphone 13/14
Neden Nothing Phone 1 diye soracak olursanız telefonun tasarımı vs gerçekten çok güzel ve ilgimi çekiyor Ayriyetten Androidle aram iyi. Ama tek sıkıntısı biraz benim için büyük olması.
Neden İphone Diye soracak olursanız oda tasarım ve diğer telefonlardan kıyasla küçük olması açısından hoşuma gidiyor Ama gram IOS'a ısınamıyorum ama kullanılmayacakta değil fakat androide göre biraz alanım dışında.
Şimdiden Teşekkürler.

iphone 30-40k nothing 12500 sence adil mi ?

küçük android istiyorsan s serisine bak . Nothingin küçük telefonu yok. Veya np 2 modeli var büyük ama daha yeni

nothing alabilirsiniz zaten ucuz. ihtiyaçlarınızı birkaç yıl daha kusursuz biçimde görecektir. kablosuz şarj gövdenin ve kapağın materyali saf google olması optimizasyon konusunda çok iyi olduğu anlamına geliyor ki bu da uzun yıllar bana kalırsa bu cihazı 4 sene kadar rahat kasmadan kullanabilirsiniz gibime geliyor.

Android tarafına bakılıyor, Phone 1 şart değilse farklı modeller de alternatif olabilir.

Hocalarım uzun zamandır Samsung kullandığım için artık değişiklik olması amaçlı yeni bir telefona geçmeyi düşünüyorum dediğim gibi android kısmında çoğunlukla şu an nothing konsepti ilgimi çekiyor bütçe açısından da max 30-50 arası yapabilirim ya

Hocalarım uzun zamandır Samsung kullandığım için artık değişiklik olması amaçlı yeni bir telefona geçmeyi düşünüyorum dediğim gibi android kısmında çoğunlukla şu an nothing konsepti ilgimi çekiyor bütçe açısından da max 30-50 arası yapabilirim ya
Az önce baktım Samsung tarafında s24 ve s25 var. Xiaomi tarafında Mi 14 ve 15 var. Ben mi 13 kullanıyorum.

Bu bütçede Xiaomi alınır mı ? Emin değilim. Ben şahsen mi 13 ten memnunum. Kararlı bir sürüm var ve güncelleme yapmıyorum.

Bu bütçede exynoss işlemci alır mıyım? Kesinlikle almam.

Diğer taraftan Apple tarafı var. Gerçekten çok zor bir seçim yani ne alınır bilmiyorum. Bütçe meselesi

Merhabalar dostlar öncelikle,
Aklımda bu aralar almaya düşündüğüm 3 telefon var Nothing Phone 1 İphone 13/14
Neden Nothing Phone 1 diye soracak olursanız telefonun tasarımı vs gerçekten çok güzel ve ilgimi çekiyor Ayriyetten Androidle aram iyi. Ama tek sıkıntısı biraz benim için büyük olması.
Neden İphone Diye soracak olursanız oda tasarım ve diğer telefonlardan kıyasla küçük olması açısından hoşuma gidiyor Ama gram IOS'a ısınamıyorum ama kullanılmayacakta değil fakat androide göre biraz alanım dışında.
Şimdiden Teşekkürler.
applea boş para dökeceğine s24fe al veya iyice ucuzdn halledip np1 al

Geri