Yardım Nothing Phone 2 Alınır mı?

ReQo

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
400
İkinci El olarak 15-25k arasında bulunabiliyor. Tasarımı çok hoşuma gitti ancak işlemcisi konusunda biraz şüphelerim var. Aynı fiyat aralığında Poco F7 (8s gen 4) var.

hem tasarımsal olarak hemde kullanışlılık olarak en çok memnun kaldığın nothing modeli neydi

Nothing Phone 1 hala ikinci telefon olarak kullanıyorum hem boyutları hem tasarımı hala benim için en iyisi. Sonra 4A Pro.
Kulaklıkta ise Headphone 1 müthiş bir ürün. Sony XM5 imin yerine geçti . Ear 3 güzel. CMF Buds 2 plus ise fiyatıan göre çok iyiydi.

Bunun dışında şarj aleti olarak 140w kullanıyorum. laptop şarjımı eve bıraktım hem bilgisayar şarjı için güzel hem de telefon vs harika iş görüyor.

Nothing Phone 1 hala ikinci telefon olarak kullanıyorum hem boyutları hem tasarımı hala benim için en iyisi. Sonra 4A Pro.
Kulaklıkta ise Headphone 1 müthiş bir ürün. Sony XM5 imin yerine geçti . Ear 3 güzel. CMF Buds 2 plus ise fiyatıan göre çok iyiydi.

Bunun dışında şarj aleti olarak 140w kullanıyorum. laptop şarjımı eve bıraktım hem bilgisayar şarjı için güzel hem de telefon vs harika iş görüyor.
bende nothing ve samsung arasında kaldım 4apro hakkında bulduğun pozitif ne negatif şeyleri söyleyebilir misin ekstra olarak benim için pil süresi çok önemli sürekli açık ekranda kaç saat verebiliyor

NP3 cihazda uzun süre fps değeri sabit olarak gidiyor ben hiç takılma yaşamıyorum. mesela np1 modelde bile ZZZ diye oyun vardı onu bile oynayabiliyordum ki cok güç isteyen bir oyundu.

NP3 gerçek bir telefon. tasarım olarak beğenilmese bile kullanınca farklı hissedeceksiniz ve seveceksiniz. Şu anda böyle bir modeller görmediğiniz için size garip geliyor.ü

Mesela BMW 4 serisi tanıtıldığında büyük ızgarası yüzünden bir sürü kötü yorum almıştı . ama şimdi herkes inanılmaz beğeniyor. Nothing de böyle.

İlk başta kötü geliyor gibi sonra alışıp beğenme zamanı başlıyor. zaten sağdan soldan görenler cihaza aşık oluyorlar ve hemen dikkat çekiyor. arkadaki glpyh matrixde sadece saat açmanız bile yetiyor.

bu arada bugün 4a pro telefonumda şunu farkettim. yolda navigasyon açık giderken telefonun arkasındaki glpyh ekranında kayan yazı şeklinde rotalar kaymaya başladı. okumak zor ama glyph de sallıyorum "sarıyer ayrımından çıkın" diye kayan yazı vardı. çok şaşırdım ve güzel geldi.
Bütçem maksimum NP2'ye yetiyor hocam önerir misiniz onu? NP3'ün işlemcisi çok hoşuma gitmişti ama bütçe yetmiyor maalesef.

Bütçem maksimum NP2'ye yetiyor hocam önerir misiniz onu? NP3'ün işlemcisi çok hoşuma gitmişti ama bütçe yetmiyor maalesef.
bütçeniz ne kadar? kredi kartı ile NP3 256GB amazon.com da peşine 3 taksit alınabiliyor. bu sizi zorlamaz ise bence onu alın.

Geri