❌İndirim Bitti! Nutella 1 KG dip fiyat

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Reaksiyon skoru
30
Bitti

Ekler

• IMG_4520.webp
    IMG_4520.webp
    49.4 KB · Hit: 551
3 kavanoz şeker

Türkiyede satılan versiyonda bir dandiklik var arkadaşlar, tadıbu diye bir şey var o daha güzel. Obez olmaksa niyetiniz kaliteli şeylerle olun

Nutella zararlı, kalitesiz diyen arkadaşlar her akşam pirzola yiyordur kesin.
Olay o değilki sadece, yani bazı şeyleri yiyen insanların kendisinede saygısı yoktur. Nutellanın Türkiye versiyonunu yemek özellikle bu paralara alıp yemek affedersiniz ama salaklıktır. Gider uyguna satar o zaman tamam dersinki lezzetli zararlı ama en azından bütçeye göre uygun, zaten daha kalitelisini benzer fiyatlara bulabiliyorsun yazık günah

Olay o değilki sadece, yani bazı şeyleri yiyen insanların kendisinede saygısı yoktur. Nutellanın Türkiye versiyonunu yemek özellikle bu paralara alıp yemek affedersiniz ama salaklıktır. Gider uyguna satar o zaman tamam dersinki lezzetli zararlı ama en azından bütçeye göre uygun, zaten daha kalitelisini benzer fiyatlara bulabiliyorsun yazık günah
bazen fazla kasıyorsunuz bu arada
arada bir yediğim şeker beni öldürecekse zaten başliyim öyle işe. siz saldırmadan temiz besleniyorum.
hatta diyet sürecimde bile hergün nutella yiyordum kan testlerimle birlikte öçlüp yedim 4 ay aralıksız hergün hiçbir sıkıntı yok burada önemli olan "ölçü" 2 kavanoz yersen 1 günde diyabet garanti zaten

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,172,932
Üyeler
186,265
Son üye
astrallllllü