Xbox uygulamasına girdiğimde gamepass oyunları paralı gözüküyor. Neden böyle? Veya sizde de durum aynı mı? Yüklü olan oyunları oynayabiliyorum sadece. Örneğin mağazada Sea of Thieves'e tıklayınca satın al yazan sayfa çıkıyor.
Post automatically merged:
Hesabım kilitlenmiş. Telefon doğrulaması istiyor. Şaka gibi. Amerika telefon numarası üzerinden doğrulama yapmam lazım galiba.
kontrolden sonra https://www.nvidia.com/tr-tr/ sağ üstten kayıt olun (hiç kayıt olunmamış 0 mail ile kaydolun boş mail açabilirsiniz) hesap ayarlarına girin oradan dili ingilizce yapın
sonrasında geforce experience indirin (bende inmişti zaten ona rağmen oldu sıfırdan vpn ile kurmadım)
experience açtığınız nvidia hesabıyla girin
sonrasında bildirimden gelen kodu alın sıfır microsoft hesabı açın
açtığınızda hesabın konumu otomatik olarak abd olacak olmuyorsa vpnde sorun vardır
sonrasında kodu kullanmak için açtığınız microsoft hesabından xbox sitesine gidip xbox edinden kodum var deyip microsoft sitesine yönlendirilip kodu girin ödemeye atacak (kart bilgileri için ben papara sanal kart kullandım)
adres kısmı resim olarak mesajın en altındaki resimde var