Nvidia, DLSS 3.5'i tanıttı!

3.5'de gelen guncellemeden bahsediyorum bende, bence gelmez ama 3.5 adi altinda değilde farkli bi şekilde oraya da güncelleme gelebilir araştırdığım kadarıyla özel donanımsal bir şey istemiyor bu güncellemede gelenler
Gelme ihtimali olsa bile yeni kart satmak için getirmezler muhtemelen.

Nvidia marketing konusunda çok iyi, 4060-4060ti satışları bence istedikleri düzeyde olmadı hemen teknolojiyi geliştirdiler, AMD bu konuda zayıf kaldıçta NVIDIA pazarda söz sahibi olacak

AMD fanboyları görsün bunları, Ekran kartı alıcaksanız tüm nimetlerine para verin.

hoydaaaa nvidia böyle yaparak ne yapmak nereye varmak istemektedir diyorum ve amedeye teessüf ediyorum :kekw: (y)

1692711100017.png

DLSS 3.5 Cyberpunk Override modu ile kıyaslanmış.

en son sustuğunda ryzen çıkmıştı :oops:

Sustuğunda derken? Orada genel anlamda bir rekabet çoğu zaman yoktu. Intel süpürüyordu. Olmayan bir şeyle de konuşmak çok saçma olurdu ki o zaman AMD'ler alev topu lakabıyla ünlüydü 😅

Bizim bahsettiğimiz olay Zen ile gelen değişimin, GPU kartlarına bir türlü gelememesi. Sürekli cilala, sat, cilala sat ile olmuyor artık anlaması gerekiyor, 1 sene gerekiyorsa çıkartma kart. Saf güç, çok VRAM ve ucuz fiyat ile olmuyor çünkü artık. Rakibin teknolojide farkı iyiden iyiye açmaya başladı, bir de güç tüketimi konusunda 4000 serisi ile çok iyi adım attı. VRAM konusunda da bu kadar pinti olmazsa cidden AMD kartlar satamaz noktaya gelebilir. İşte o zaman tekelleşmenin en büyük adımı atılır ve fiyatları daha da yukarı çeker Nvidia.

dlls3 ü 3000 serisine de destekleselerde 3.5 ve sonraki leri 4000 serisine yapsalar iyi olurdu he
bu arada amd daha fsr3 ü 2023 de cıkaracaktı sözde sanırsam 29 aralık 2023 tarihinde cıkaracak gibi :D :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,202,707
Üyeler
191,151
Son üye
Mordecai24
Geri