Neden bu kadar kurulmuşsunuz anlamadım. Garipgirdimi arkadaşlar lansman diye tutturuyodunuz sanki alabilceksiniz
Neden bu kadar kurulmuşsunuz anlamadım. Garipgirdimi arkadaşlar lansman diye tutturuyodunuz sanki alabilceksiniz
7900xtx bir gerçekte var4080super bundan daha üstün ama fiyatı daha ucuz hahaha
yok iyi yapmışsin laptopda oynanmıyorBen de bu ekran kartını bekliyordum, neredeyse tüm parçaları aldım.
Bir de uyguna alıyoruz diye kendimiz tek tek alıyoruz, hakikaten stresten başka bi' şey değil, laptop alacaktım sonra PC'ye döndüm. Keşke 2 ay önce laptopu alıp geçseydim, hem de peşin 6 taksidi de vardı. Kafam rahat olurdu. Oynayacağım her şeyi de oynatırdı...
zaten yere serdiler bi de sen tekme atma...girdimi arkadaşlar lansman diye tutturuyodunuz sanki alabilceksiniz
neye kurulmuşum anlamadımNeden bu kadar kurulmuşsunuz anlamadım. Garip
20k 4090 dan güçlü cart curt sözleri çok vardı normal bence öyle demesiNeden bu kadar kurulmuşsunuz anlamadım. Garip
kendiniz cevaplamışsınız zaten sorununuzu masaüstü zaten genel olarak hammallık 4070li laptoplar her türlü işi görüyor uzanarak takılması da cabasıBen de bu ekran kartını bekliyordum, neredeyse tüm parçaları aldım.
Bir de uyguna alıyoruz diye kendimiz tek tek alıyoruz, hakikaten stresten başka bi' şey değil, laptop alacaktım sonra PC'ye döndüm. Keşke 2 ay önce laptopu alıp geçseydim, hem de peşin 6 taksidi de vardı. Kafam rahat olurdu. Oynayacağım her şeyi de oynatırdı...
hayda daha ne vergisiHa bir de unutmadan arkadaşlar, bu internet alışverişine vergi olayı vardı daha yürürlüğe girmeyen; o da gelirse bu işler çok enteresan noktalara gider.![]()
Bana da ufukta öyle bir manzara gözüktüBu gidişle amd bile alınmaz gibi gözüküyor. 2.el eski nesillerden devam mecburen.
Harbi he daha bu var hoydaaaHa bir de unutmadan arkadaşlar, bu internet alışverişine vergi olayı vardı daha yürürlüğe girmeyen; o da gelirse bu işler çok enteresan noktalara gider.![]()
Bu başlık altında bekleyen kim o iddialar ile beklemiş ki? girdi mi falan ayıp yani...20k 4090 dan güçlü cart curt sözleri çok vardı normal bence öyle demesi