Göktürk ArdaHan
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 1,898
En iyisi biz çekiliş bekleyeksenden mi benden mi![]()
En iyisi biz çekiliş bekleyeksenden mi benden mi![]()
Piyasadaki en ucuz 5090 bu indirim için yeterli ayrıca, FE'den bahsediyoruz dünyada bile stoğu yok bunların bu kart 300k tl olsa bile paylaşılabilir çünkü sınırlı üretim ve koleksiyon değeri var.İndirim olup olmadığını bilmeden paylaşmanın anlami ne?
Düşünsenize Nvidia Rtx 5090 Founders Edition'sunuz dünyada hiçbir yerde stoğunuz yok bir anda trde ortaya çıkıp ilk ve tek yer olarak logi teknoloji diye bir mağaza tarafından satılıyorsunuz. Ben biraz işkillendim eğer satıcı okeyse alınabilir![]()
Nvidia Geforce Rtx 5090 Founders Edition 32Gb Gddr7 DLSS 4 Ekran Kartı - idefix
Nvidia Geforce Rtx 5090 Founders Edition 32Gb Gddr7 DLSS 4 Ekran Kartı ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Ekran Kartı ürünleri için idefix`i ziyaret edin.www.idefix.com
6 taksit ilk defa tr görüyorum fe modelini mubarek model
indirim sayılır mı bilmem
Oyun için alayım mı öğrenciyim kredi çekip abiAylık maaşınız 150K ise, yapay zeka ile uğraşıyorsanız yada iş için kullanacaksanız alınır onun dışında taksitle, krediyle, borca harca girerek 5090 alan adamda s... sürülecek akıl yok demektir
dedi rx 550 fanı parası olan adamda taksit imkanı varsa peşin almazAylık maaşınız 150K ise, yapay zeka ile uğraşıyorsanız yada iş için kullanacaksanız alınır onun dışında taksitle, krediyle, borca harca girerek 5090 alan adamda s... sürülecek akıl yok demektir.
Bunu alıp kutusunu dahi açmadan rafta tutmayı tercih ederim ilerde satılırKoleksiyon yapan biri ya da costum soğutucu yapacak bir planım olsaydım alınırdı ama bu tarz şeyleri yapmayacak olduğum için normal giganın Asus msi tarzı 5090 tercih ederdim. Bana göre en mantıklısı bu kartı koleksiyon olarak almak ya da soğutma bloğunu sökerek costum sıvı sogutucuya çevirmekhe parası olmayan zaten bu kartlara bakmasın zaten bu kartı alıyorsan yan ekipmanlar anakart ram PSU işlemci zaten en az 120bin TL tutuyor
Tabii koleksiyon merakı olan birisi için çok anlamlı bir kartBunu alıp kutusunu dahi açmadan rafta tutmayı tercih ederim ilerde satılır