Neler Yeni

NVIDIA mı, AMD mi, sebepleriyle neden?

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
karıncalı ekran diye bir şey yaşamadım driver çokmesi sistemsel sorun olabiliyor amd ye %100 suç atmanın bir anlamı olduğunu düşünmüyorum 2060 aldım 2 kere dondu ekran iade ettim
sistemsel olarak en ufak sorunda bile driver çökcekse ben bu karta neden bu kadar para veriyorum? ram azıcık yerinden oynuyor şak driver gitti, elektrik kesiliyor şak driver gitti neden bunlar nvidiada yok neden insanlar param yok artık görmezden gelcez diyolar neden bunlar hep amdye söyleniyor hiç nvidiaya param yok sorunlarını görmezden gelmek zorundayım diyen adam gördün mü

Bünyamina

80+ Platinum
bence görüntü kalite farkı da var. alt+f4 demiyorum. yan yana bakıldığında fark var kalitede.
:D görüntü kalite darkı diye bir şey ne güzel uydurdunuz yok görüntü farkı benzer kart benzer fps değerleri dışında fark yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Yavuz kağan
amd 6000 serisinde neredeyse tüm problemelr çözüldü ve f/p oranı çok iyi

Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Mert G
Arkadaşlar dürüst bi şekilde şu kesin, RX6600 mü 3060 mı deseler fiyat farkı olmadan herkes 3060 seçer yani %90 diyeyim daha doğrusu

Otomek

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Otomek
Aslında tüm olay kullanıcıda bitiyor pc donanımlarıyla alakalı orta üst düzey bilgisi olan biri amd tercih eder, evet amd de driver sorunları nvidia ekran kartları veya intel işlemcilere göre çok fazla ama fiyat nerdeyse yarı yarıya ve aynı performans hatta daha fazla performans alıyorsunuz amd intel nvidia kavgalarıda çok saçma amd fanboyu intel ve nvidianın stabilliğini bilmez, intel nvidia fanboyu amdnin uygun fiyatı ve vereceği performansı bilmez amede çok ısınır diyede savunurlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Mert G
Arkadaşlar dürüst bi şekilde şu kesin, RX6600 mü 3060 mı deseler fiyat farkı olmadan herkes 3060 seçer yani %90 diyeyim daha doğrusu
ama zaten amdnin iyi bi yani f/p olarak ama benim kişisel görüşüm nvidia

Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
salim-turgutoğlu
Yıllardır AMD ekran kartı kullanıcısıyım.Amd ekran kartları f/p olduğu için sürekli AMD ekran kartı kullandım fakat watman hatası gerçektende çileden çıkarıyor.yeni kuracağım sistemimde kesinlikle Nvdia tercih edeceğim.

Bünyamina

80+ Platinum
sistemsel olarak en ufak sorunda bile driver çökcekse ben bu karta neden bu kadar para veriyorum? ram azıcık yerinden oynuyor şak driver gitti, elektrik kesiliyor şak şak driver gitti neden bunlar nvidiada yok neden insanlar param yok artık görmezden gelcez diyolar neden bunlar hep amdye söyleniyor hiç nvidiaya param yok sorunlarını görmezden gelmek zorundayım diyen adam gördün mü
elektirik kesilmesinde driver gitmez ram azıcık oynaması diye bir fizik kanunu yok başka dostum anlat
2060 aldım diyorum 2 kere dondu ekran iade ettim bak burada nvidia asla kötülemem ama şu driver muhabbeti saçma derecede övmeyin yeter

boeasy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
570
İsim
Batuhan
Bence nvidia daha başarılı ama fiyatları aşırı yüksek amd ile arasında 300-500 lira fark olsa herkes nvidia alırdı. Ama fiyat farkı çok olduğu için bende dahil bir çok kişi daha uyguna aynı performansı verdiği için amd alıyor.

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
amd 6000 serisinde neredeyse tüm problemelr çözüldü ve f/p oranı çok iyi
Düzeldiği falan yok rx 6000 serisinden 3.kart kullanışım aynı driver problemleri aynı yazılımsal sorunlar

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
966
İsim
mehmet ali oğuz
tabii ki nvidia çünkü stabil kart. amd 3. parti programlarla çakışıp duruyor, yok bobin sesi yok wattman hatası siyah ekran güm müm vs. ne varsa amd de var. 10 fps fazla alacam diye stres sahibi olamam. bir daha sistem kurarsam intel-nvidia ikilisi ile kuracam inşallah.
bobin sesi CW 3080 rog kartta başıma gelince o biraz sıkıntılı bir durum tüm kartlarda olabiliyor amd nvdia :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Düzeldiği falan yok rx 6000 serisinden 3.kart kullanışım aynı driver problemleri aynı yazılımsal sorunlar
ben hazırda tutuyordum amd kullanırken driver siliyordu yüklüyordum :D alışılıyor

TahinPekmez

80+ Silver
:D görüntü kalite darkı diye bir şey ne güzel uydurdunuz yok görüntü farkı benzer kart benzer fps değerleri dışında fark yok
uydurmadım kardeşim gördüm. arkaşıma 6700 xt aldık. zor karar verdik ucuzdu aldık. test sırasında tespit ettik. mesela forza horizon 5 de plaka da çok fark var. , oyun içinde yine düz ve çapraz çizgiler çok belli. sadece amd yi görsen anlamazsın.

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
elektirik kesilmesinde driver gitmez ram azıcık oynaması diye bir fizik kanunu yok başka dostum anlat
2060 aldım diyorum 2 kere dondu ekran iade ettim bak burada nvidia asla kötülemem ama şu driver muhabbeti saçma derecede övmeyin yeter
İyi o sıralarda çökmesi tesadüf diyelim. ama hergün windowsumda ekran kartı sürücüleriniz çöktü güncelleyin yazısı görmekten cidden bıktım 3-5 fps az alırım bu sıkıntıları yaşamam

Top Bottom