Neler Yeni

NVIDIA mı, AMD mi, sebepleriyle neden?

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,185
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Laptop önerileri ve Telefon önerileri
Paran varsa Nvidia

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,372
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Teknolojileri işime yaradığı ve kartlarının genelde daha güçlü olmasından ötürü nvidia. Fikrim ileride değişebilir, amd de gümbür gümbür çalışmalara devam ediyor

Cihangir

80+ Gold
Arkadaşlar burada güzel sakin bi tartışma ortamı yaratmak istiyorum herkes kendi fikriyle neden amd ekran kartı ya da neden nvidia ekran kartı olduğunu yazabilir mi?
nvdia da rtx ve dlss olduğu için onu tercih ediyorum rtx baya iyi

AnhurChivas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
368
İsim
Anhur Chivas
AMD çünkü; F/P ve DLSS, RTX gibi teknolojileri önemseyen birisi değilim. Saf güç olarak harika FPS değerleri veriyor. Yazılımı da kötü değil, zaten kullanıyorum da diyemem. Sadece FreeSync için falan. Onun dışında kayıt alma işlerini yapan bir sürü program var. Driverları bazen sıkıntılı olabiliyor ama düzeltilmeyecek bir şey değil, eski sürüme falan dönerek halloluyor. Bazı arkadaşlarda bir saat driver kurmaya falan uğraşıyorsun falan demişler ama bilen kişi için 5, 10 dakikalık iş.

Maykıl

80+ Silver
amd param yok

nvdia yı daha çok seviyorum ve şuanki ekran kartım gtx 1050 ti

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Arda Başarır
Arkadaşlar burada güzel sakin bi tartışma ortamı yaratmak istiyorum herkes kendi fikriyle neden amd ekran kartı ya da neden nvidia ekran kartı olduğunu yazabilir mi?
F/P olduğu için AMD. Bütçe yeterse tabii ki NVIDIA.

Can...

80+ Platinum
Allah cezasını vermesin amd nin ekran kartı tarafında KESİNLİKLE önermiyorum driver gg drop desen bol bol aynı sorunu amd laptopta da yaşadım işlemcide hakkını yememek lazım adamlar o işi yapıyor 3 kuruş fazla olsun nvdia olsun ekran kartında

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Nvidia yazılımdan dolayı

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,732
İsim
Orkun
Nvidia. 1.si driverları daha stabil ve çoğu kart uzun süre güncelleme alıyor. 2.si AMD kartlar üreten bazı markaların malzeme kalitesi iyi değil. Daha kaliteli AMD kart almaya kalktığında (kaliteden kastım üzerindeki soğutma bloğu, fanlar vs.) fiyat zaten Nvidia karta yaklaşıyor. 3.sü Nvidia kartların genel olarak sıcaklıkları daha düşük ve stabil. Bu yüzden Nvidia.

Nvidia zengin, amd fakir işi. Paran varsa kaliteli, paran yoksa rezalet hizmet alırsın. Amd benim gözümde her zaman merdiven altı bilgisayarcıdan öte gidememiştir. Ayrıca Nvidiayı apple, amdyi huawei olarak görebilirsiniz. Amdnin bunca zaman iki eliyle bir şeyi doğrulttuğuna rastlayamazsınız. Yancı bir firma, bakalım özenelim çalalım. Kötü malımıza da ucuz etiket koyalım ki fakirler fanboyluğumuzu yapsın kafasındalar. Amdyi savunanında ya daha önce nvidia ekran kartı olmamıştır ya da parası. Biz yedik bir kazık yemeyenlere de önerelim ki onlarda bu kervana katılsınlar zihniyetindeler. Bir nevi yengeç psikolojisi. Bu hayatta 1- badem bıyıklılardan 2- Amd fanboylarından uzak durun.

Always the best Nvidia^^

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,560
Üyeler
161,090
Son üye
MSTÇ
Top Bottom