Neler Yeni

NVIDIA mı, AMD mi, sebepleriyle neden?

Bünyamina

80+ Platinum
amd sürpriz kutu gibi ne çıkacağı belli değil hergün 1 saatini driver kurmaya verme ihtimalin var siyah ekran hataları, görüntü kalitesine hiç girmiyorum bile paradan kısıp nvidia yerine amd alcaz diye verdiğimiz parada çöpe gidiyor
"görüntü kalitesine hiç girmiyorum bile" görüntü kalitesi derken neyden bahsediyorsunuz

Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Mert G

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül

Bünyamina

80+ Platinum

TahinPekmez

80+ Silver
tabii ki nvidia çünkü stabil kart. amd 3. parti programlarla çakışıp duruyor, yok bobin sesi yok wattman hatası siyah ekran güm müm vs. ne varsa amd de var. 10 fps fazla alacam diye stres sahibi olamam. bir daha sistem kurarsam intel-nvidia ikilisi ile kuracam inşallah.

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
"görüntü kalitesine hiç girmiyorum bile" görüntü kalitesi derken neyden bahsediyorsunuz
Alt f4 yaptığında oluşan karıncalı ekran, driverlar çöktüğünde oyunlarda siyah ekran oluşuyor ve driverlar çok hassas olduğu için sürekli çöküyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

fsr2.0 bilmiyorsa arkadaş ne diyeyim
fsr 2.0'a lafım yok mesaji okumadın sanırım fsr'ı beğeniyorum. radeon super çözünürlükte iyi sayılır

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,958
İsim
tümen dağ
Ben her zaman fiyat performans tarafındayim,verdiğim paramin karşılığını almak isterim bu yüzden kesinlikle envidya

Bünyamina

80+ Platinum
Alt f4 yaptığında oluşan karıncalı ekran, driverlar çöktüğünde oyunlarda siyah ekran oluşuyor ve driverlar çok hassas olduğu için sürekli çöküyor
karıncalı ekran diye bir şey yaşamadım driver çokmesi sistemsel sorun olabiliyor amd ye %100 suç atmanın bir anlamı olduğunu düşünmüyorum 2060 aldım 2 kere dondu ekran iade ettim

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül

TahinPekmez

80+ Silver
bence görüntü kalite farkı da var. alt+f4 demiyorum. yan yana bakıldığında fark var kalitede.

Bünyamina

80+ Platinum
Mesaj otomatik birleştirildi:

fsr 2.0'a lafım yok mesaji okumadın sanırım fsr'ı beğeniyorum. radeon super çözünürlükte iyi sayılır
tepeden bakacak durum yok benşm kendi görüşüm ne cs de ne valo da ne ets de vb bir çok oyunda o bahsettiğin dllss fsr yok 5 oyuna koymuş o da oynarsan işte amaç saf güç olarak benim için daha önemli

Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Mert G

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,874
İsim
Emre Zengin
Arkadaşlar burada güzel sakin bi tartışma ortamı yaratmak istiyorum herkes kendi fikriyle neden amd ekran kartı ya da neden nvidia ekran kartı olduğunu yazabilir mi?
F/P olarak AMD. Bazen teknik sorunlar olabiliyor ama düzeltilemeyecek sorunlar değil donanımsal değilse.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,582
Üyeler
161,094
Son üye
technocholic
Top Bottom