MeynnZenith
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 2,343
Şaşırmadım. Dediklerimi aynen tekrarlıyorum.tabii ki driver
Şaşırmadım. Dediklerimi aynen tekrarlıyorum.tabii ki driver
nvdia da rtx ve dlss olduğu için onu tercih ediyorum rtx baya iyiArkadaşlar burada güzel sakin bi tartışma ortamı yaratmak istiyorum herkes kendi fikriyle neden amd ekran kartı ya da neden nvidia ekran kartı olduğunu yazabilir mi?
F/P olduğu için AMD. Bütçe yeterse tabii ki NVIDIA.Arkadaşlar burada güzel sakin bi tartışma ortamı yaratmak istiyorum herkes kendi fikriyle neden amd ekran kartı ya da neden nvidia ekran kartı olduğunu yazabilir mi?
Allah cezasını vermesin amd nin ekran kartı tarafında KESİNLİKLE önermiyorum driver gg drop desen bol bol aynı sorunu amd laptopta da yaşadım işlemcide hakkını yememek lazım adamlar o işi yapıyor 3 kuruş fazla olsun nvdia olsun ekran kartında@Can... ne diyorsun?
Nvidia yazılımdan dolayıArkadaşlar burada güzel sakin bi tartışma ortamı yaratmak istiyorum herkes kendi fikriyle neden amd ekran kartı ya da neden nvidia ekran kartı olduğunu yazabilir mi?
Param olsa Nvidia alırdım ne yalan söyleyeyimArkadaşlar burada güzel sakin bi tartışma ortamı yaratmak istiyorum herkes kendi fikriyle neden amd ekran kartı ya da neden nvidia ekran kartı olduğunu yazabilir mi?