Neler Yeni

🔥İndirim NZXT H5 Flow Siyah Kasa 1699 TL

Lunar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
hsn
Kanunen göndermek zorunda yanlış bilgiler vermeyelim. Tabi satıcı bunu sürekli yapmıyorsa üstüne gitmemek lazım. Satıcıların borçlar kanunu öneri kabul vs. bilmesi şart. Bu kadar mevzuat muhasebe işlemleri boşuna değil.

xebec

80+
Göndermek zorunda falan değil, 3 kuruş için milleti zor duruma sokuyorsunuz belki gelir diye denemek için alana bir şey demiyorum zaten fakat gelmeyeceğini bilip ona rağmen alıp THH başvuran zavallı 3 kuruşluk adamlara sadece gülüyorum. 😂

Kanunen göndermek zorundadır. Vatandaşı olduğunuz ülkenin daha kanunları bile bilmiyorsun, bir de hakarete varan kelimeler kullanmışsın. Burada insanlar uygun bir fiyata ürün almak istiyor. Avrupa fiyatının 5-6 katına fiyat çekerken kazanıyorlar da fiyat altına satınca mı hep kaybediyorlar?

Dükkana konulan ürünün fiyatı, etiketinde ne yazıyorsa onu vermek zorundadır. İnternette de keza öyle. Sen hangi fiyatla satışa koyduysan, o fiyatla göndermek zorundasın. Ben söylemiyorum, kanun söylüyor. Önce yaşadığın ülkenin kanunlarını öğren.

sedre

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Emir
Beyler bana da iptal geldi tedarik edemiyorlarmış 😂

Bu fiyatları görüpte almanın bi sakıncası yok yanlış fiyat girmiş olabilirler insanlık hali ama iptal olunca thh ye başvuralım falan diyenler harbi nasıl insanlarsız çok ilginç

sedre

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Emir
Beyler gelen olmadı mı la hiç skdmdm

sedre

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru