Benim hazırlanıyor kısmın da daha nasıl oluyorKasayı iptal ettiler, tedarik edemiyorlarmış ama daha pahalıdan satıyorlar. Şikayet ettim.
Benim hazırlanıyor kısmın da daha nasıl oluyorKasayı iptal ettiler, tedarik edemiyorlarmış ama daha pahalıdan satıyorlar. Şikayet ettim.
Adamlar bence sırf 2-3 gün parayı kullanmak için böyle şeyler yapıyor olabilirler. çok fazla denk gelmeye başladım bu tarz şeylere
Ama geçen de aynı teraneden oldu yine site aynı siteydi bence burada para direkt geçiyor olabilirMümkün değil bu düşüncen, hiçbir e-ticaret platformunda ücret bahsettiğin süre içerisinde satıcıya aktarılmıyor.
Kaç adet aldın?Kasayı iptal ettiler, tedarik edemiyorlarmış ama daha pahalıdan satıyorlar. Şikayet ettim.
Hocam istihbarat mit ekibim yanlış bilgiler vermiş hep bana ilk verdiğim istihbarat bilgisi doğruymuş meğersem , ilk iş günü iptal edilecek diye@Evanescence hocam İban atimmi kasa parasını atcaktiniz
Benimki iptal olmadı ama olacaktırHocam istihbarat mit ekibim yanlış bilgiler vermiş hep bana ilk verdiğim istihbarat bilgisi doğruymuş meğersem , ilk iş günü iptal edilecek diye
Benimde öyle duruyor hala sipariş saatin neydiBenimki iptal olmadı ama olacaktır
22Benimde öyle duruyor hala sipariş saatin neydi
1Kaç adet aldın?
Firma adına otomatik lisyeleme yapan firmalar var. Onların hatası. Olan alıcıya oluyor haliyle.Bu olayı sürekli yapıyorlar farklı sitelerde farklı satıcılar bizim bilmediğmiz bir şey yaptıkları kesin mağdur yok ama bir katakulle var çözemiyorum
THH'ye başvurmanı öneririm bu durumda. Ama şuan Aptek satıcı görünmüyor.Kasayı iptal ettiler, tedarik edemiyorlarmış ama daha pahalıdan satıyorlar. Şikayet ettim.