Neler Yeni

NZXT H5 Flow vs Fractal Design Focus 2

LORN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
649
İsim
Enes Demirok
IMG_8367.jpeg
IMG_8368.jpeg

Sizce Hangisi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Ertan
Steam
riddLedSKL
Xbox Live Gamertag
riddLedSKL
Steam ID
riddledskull
Epic Games
riddLedSKL
Origin
riddLedSKL
Hali hazırda NZXT H5 Flow kullanıyorum. Fanlar süper sessiz diyebilirim. Ön taraftaki fanları söküp takması resmen çocuk oyuncağı. Tam ekran kartına hava üfleyen fan da aynı şekilde söküp takması bir o kadar kolay.

Bu söküp takma olayını anlatma sebebim şu. Şimdiye kadar tonla kasa kullandım, özellikle ön tarafa fan ya da radyatör takmak çok dertli oluyordu. Fakat NZXT bu konuda aşmış bir firma. Rahat bir montaj yapabilmek için aparatı yerinden çıkabiliyorsunuz. Ardından siz dışarıda rahatça çslışabiliyorsunuz.

Fractal Design konusunda bir şey diyemem çünkü kullanmadım.

• Beğen
Reaksiyonlar: LORN

LORN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
649
İsim
Enes Demirok
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hali hazırda NZXT H5 Flow kullanıyorum. Fanlar süper sessiz diyebilirim. Ön taraftaki fanları söküp takması resmen çocuk oyuncağı. Tam ekran kartına hava üfleyen fan da aynı şekilde söküp takması bir o kadar kolay.

Bu söküp takma olayını anlatma sebebim şu. Şimdiye kadar tonla kasa kullandım, özellikle ön tarafa fan ya da radyatör takmak çok dertli oluyordu. Fakat NZXT bu konuda aşmış bir firma. Rahat bir montaj yapabilmek için aparatı yerinden çıkabiliyorsunuz. Ardından siz dışarıda rahatça çslışabiliyorsunuz.

H5 2024 Flow’a ne diyosun

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Ertan
Steam
riddLedSKL
Xbox Live Gamertag
riddLedSKL
Steam ID
riddledskull
Epic Games
riddLedSKL
Origin
riddLedSKL
H5 2024 Flow’a ne diyosun
2022 versiyonunda ekran kartına hava üfleyen fan hafif eğimli duruyor kasanın ön kısmında. 2024 versiyonunda bunu iptal edip o kısmı düzleştirmişler ve fan ekran kartının tam altından üfleyecek şekilde monte edilebiliyor.

2022 versiyonunda SATA SSD diskler anakartı taktığımız kısmın hemen arkasına monte ediliyordu, 2024 versiyonunda ise bu kasanın alt kısmına alınmış.

Bir de sanırım 2024 versiyonunda ekran kartının dikey takılabilir imkanı var, 2022 modelinde böyle bir özellik yok.

• Beğen
Reaksiyonlar: LORN

quartle

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,879
İsim
1
nzxt nin beyaz versiyonunu kullanıyorum gayet güzel malzeme kalitesi vs.
Mesaj otomatik birleştirildi:

alttaki fan nasıl sökülüyo hocam

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Ertan
Steam
riddLedSKL
Xbox Live Gamertag
riddLedSKL
Steam ID
riddledskull
Epic Games
riddLedSKL
Origin
riddLedSKL
Gayet de sökersiniz endişe etmeyin. NZXT müşterisine eziyet çektiren bir firma değil merak etmeyin 😉

Top Bottom