H5 2024 Flow’a ne diyosunHali hazırda NZXT H5 Flow kullanıyorum. Fanlar süper sessiz diyebilirim. Ön taraftaki fanları söküp takması resmen çocuk oyuncağı. Tam ekran kartına hava üfleyen fan da aynı şekilde söküp takması bir o kadar kolay.
Bu söküp takma olayını anlatma sebebim şu. Şimdiye kadar tonla kasa kullandım, özellikle ön tarafa fan ya da radyatör takmak çok dertli oluyordu. Fakat NZXT bu konuda aşmış bir firma. Rahat bir montaj yapabilmek için aparatı yerinden çıkabiliyorsunuz. Ardından siz dışarıda rahatça çslışabiliyorsunuz.
Fractal Design konusunda bir şey diyemem çünkü kullanmadım.
2022 versiyonunda ekran kartına hava üfleyen fan hafif eğimli duruyor kasanın ön kısmında. 2024 versiyonunda bunu iptal edip o kısmı düzleştirmişler ve fan ekran kartının tam altından üfleyecek şekilde monte edilebiliyor.H5 2024 Flow’a ne diyosun
alttaki fan nasıl sökülüyo hocamHali hazırda NZXT H5 Flow kullanıyorum. Fanlar süper sessiz diyebilirim. Ön taraftaki fanları söküp takması resmen çocuk oyuncağı. Tam ekran kartına hava üfleyen fan da aynı şekilde söküp takması bir o kadar kolay.
Bu söküp takma olayını anlatma sebebim şu. Şimdiye kadar tonla kasa kullandım, özellikle ön tarafa fan ya da radyatör takmak çok dertli oluyordu. Fakat NZXT bu konuda aşmış bir firma. Rahat bir montaj yapabilmek için aparatı yerinden çıkabiliyorsunuz. Ardından siz dışarıda rahatça çslışabiliyorsunuz.
Fractal Design konusunda bir şey diyemem çünkü kullanmadım.