Kalite farkı var arada ama sen ne istiyorsan onu al aklında kalmasın.bırde 24.5" 25G3ZM/BK 240Hz 0.5ms HDMI DP AdaptiveSync FHD VA Gaming Monitör bu aoc monıtor ıle de arasında kaldım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ve rampage olanla samsung arsaındakı tek fark samsungun parlaklık sevıyesının yuzde 25 daha parlak olması renk falan aynı bırde rampage 60fps daha yuksek ve yanına alacagım monıtor standı ıle monıırun hareket kabılıyetıde ıyı olucak
ve bırde donanım arsıvı o rampage monıtorle ılgılı vıdeo yaptı vıdeoda olumluydu bundanda ıcıme sındı bırazKalite farkı var arada ama sen ne istiyorsan onu al aklında kalmasın.
Ben olsam hiç bulaşmazdım rampage monitöre 7 bin TL bütçede.
G40B cok iyi bir model değil. Bu konuda attıgım 2 model de ihtiyaca göre G40B den iyi. Rampage model 300hz ve daha hızlı tepki süresine sahip.Rampage'den uzak dur. Samsung alınır
Bu markaların panelleri 2 ay sonra çökebiliyor. Ben F/P olarak beğenemiyorumG40B cok iyi bir model değil. Bu konuda attıgım 2 model de ihtiyaca göre G40B den iyi. Rampage model 300hz ve daha hızlı tepki süresine sahip.
James Donkey ise daha iyi renk gamutlarına ve 2K çözünürlüğe sahip. Ama daha az Hz.
Aynen içe doğru falan da göçüyodur kendi kendine falanBu markaların panelleri 2 ay sonra çökebiliyor. Ben F/P olarak beğenemiyorum
James Donkey markasn hıc gıvenmıyorum ve cs2 oynuyacagım zaten tek ssrun 60hz bi fark ıcın samsung gıbı bı markadan rampage e donmek mantıklımıG40B cok iyi bir model değil. Bu konuda attıgım 2 model de ihtiyaca göre G40B den iyi. Rampage model 300hz ve daha hızlı tepki süresine sahip.
James Donkey ise daha iyi renk gamutlarına ve 2K çözünürlüğe sahip. Ama daha az Hz.
Rampage 300hz hem daha hızlı hz olarak hemde daha az gecikme değerine sahipJames Donkey markasn hıc gıvenmıyorum ve cs2 oynuyacagım zaten tek ssrun 60hz bi fark ıcın samsung gıbı bı markadan rampage e donmek mantıklımı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ve samsung g4 ün ögrencı ındırımı deavam edıyormu aranızda unı ogrencısı olan varsa bakabılırmı