vecaca
80+
- Reaksiyon skoru
- 73
ısınma sorunu yaşayanlar oldu hocam şans tabii ki sizinki sağlam gelmiştir.Aldığımdan beri herhangi bir sorunla karşılaşmadım, dp 1.4 - 4070 ti ve şu an 5070 ti ile kullanıyorum.
piksel yenileme olayını manuel olarak OSD'den de başlatabiliyorsunuz yada monitör kapandıktan sonra kendi otomatik yapıyor, monitörün gücünü kesmenize rağmen kırmızı ışık yanmaya devam ediyor, piksel yenileme tamamlanınca güç kesiliyor.
çalışırken de zaten anlık piksel yer değiştirmeleri kaydırmalar yapıyor, ama anlık ms düzeyinde çoğu zaman fark etmiyorsunuz panel koruma için her şey düşünülmüş artı panel arkasında dinamik akışkan sıvı soğutma sistemi var aşağıda paylaştığım linkte soğutma sisteminin nasıl olduğunu görebilirsiniz.
Monitörün detaylı incelemesini panel, elektronik devre, soğutma bileşeni konusunda aşağıda ki videoyu mutlaka izleyin derinlemesine inceleme yapıyor bu kanal panel'i falan baya baya söküyorlar, hemen hemen tüm monitörler var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kronik sorunu neymiş merak ettim aynı modeli kullanıyorum da bir soruna kronik denmesi için bende de sorun yaşanması lazım