❌İndirim Bitti! Odyssey OLED G6 G60SD QHD 360 Hz Oyun Monitörü 20.699,00 TL

Aldığımdan beri herhangi bir sorunla karşılaşmadım, dp 1.4 - 4070 ti ve şu an 5070 ti ile kullanıyorum.
piksel yenileme olayını manuel olarak OSD'den de başlatabiliyorsunuz yada monitör kapandıktan sonra kendi otomatik yapıyor, monitörün gücünü kesmenize rağmen kırmızı ışık yanmaya devam ediyor, piksel yenileme tamamlanınca güç kesiliyor.

çalışırken de zaten anlık piksel yer değiştirmeleri kaydırmalar yapıyor, ama anlık ms düzeyinde çoğu zaman fark etmiyorsunuz panel koruma için her şey düşünülmüş artı panel arkasında dinamik akışkan sıvı soğutma sistemi var aşağıda paylaştığım linkte soğutma sisteminin nasıl olduğunu görebilirsiniz.

Monitörün detaylı incelemesini panel, elektronik devre, soğutma bileşeni konusunda aşağıda ki videoyu mutlaka izleyin derinlemesine inceleme yapıyor bu kanal panel'i falan baya baya söküyorlar, hemen hemen tüm monitörler var

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kronik sorunu neymiş merak ettim aynı modeli kullanıyorum da bir soruna kronik denmesi için bende de sorun yaşanması lazım
ısınma sorunu yaşayanlar oldu hocam şans tabii ki sizinki sağlam gelmiştir.

Bu monitöre sahibim arkadaşlar. Soldaki ekran bu monitör sağdaki lg c3 48 inch woled tv. Monitör gerçekten harika, endişeleri yanıtlayayın ben. Parlaklığı yetiyor ve fazla bile geliyor genelde %100 parlaklığa almam gözümü alıyor. Sebebi de şu bu minitör qd oled bir monitör yani ışık vurduğunda siyahlar mor oluyor bu yüzden ışık vurmasını istemezsiniz, woledlere de ışık vurmasini istemezsiniz de onlarda siyahlar mor olmuyor gene. Yani demem o ki odanıza giren güneş ışığını kontrol edemiyorsanız iki kere düşünün perdeniz sağlamsa, odaya direkt ışık girmiyorsa, sadece geceleri oyun oynuyorsanız yapıştırın. Ben gammayı %70 seviyesine kadar çektim ve gene de monitör parlak. Diğer konu ise yanma, korumasını açın gerisine karışmayın. Hiç bir zaman yanar mı korkum olmadı alalı 9 ay olcakcyakında hiç bir iz, sorun cart curt yok.

Ekler

• 1000196759.webp
    1000196759.webp
    451.8 KB · Hit: 104
Lütfen stoğu bitirirmisiniz acil :)

Son düzenleme:
Üni kaydı yaptırabildk ama stok yok :D

Vallahi aldım vallahi aldım :dsa.dA

Sayende aldım
Hayırlı olsun bende alacaktımda vaz geçtim. Almışken gözüm G8 oled monitörde o yüzden g6 yı almaktan vaz geçtim bakalım.

500 Hz üretilmiş Tr ye yakında girer onun stok eritmesi bu herkes alacak zaten rahat olun

evet bunu bende okumuştum ondan dolayı 240hz olanı tercih ettim
Almışken 120 Hz fazla olanı almak daha mantıklı çok bir fark olduğunu sanmıyorum arada

500 Hz üretilmiş Tr ye yakında girer onun stok eritmesi bu herkes alacak zaten rahat olun

Almışken 120 Hz fazla olanı almak daha mantıklı çok bir fark olduğunu sanmıyorum arada
500hz TR fiyatı ne olur acaba ? Çünkü bu bile 32 bin TL ise onu düşünemiyorum. 20 bin TL'ye indirime sokmaları normal olabilir ama 500hz oled bir monitörü bu fiyata vermezler. 30 bin TL'ye bile vermezler. Kaldı ki onu çoğu kişinin alabileceğini düşünmüyorum bile

500hz TR fiyatı ne olur acaba ? Çünkü bu bile 32 bin TL ise onu düşünemiyorum. 20 bin TL'ye indirime sokmaları normal olabilir ama 500hz oled bir monitörü bu fiyata vermezler. 30 bin TL'ye bile vermezler. Kaldı ki onu çoğu kişinin alabileceğini düşünmüyorum bile
Ayrıca şuan baktım ön sipariş fiyatı yurtdışında 1488 dolay. Yani 57bin TL Bunu birde TR'de düşünün

1747124629027.webp

Merhaba. Kargoda nasıl iptal ettiniz?
Hocam Hepsijet ile geliyordu. Siparişi kargoda iptal seçeneği vardı ordan iptal ettim. Aslında Samsung'a iptal talebi göndermiştim ama kargoya verildiği için iptal edemediler. Kargoda iptal ettim

Cüzdanlari hazırlayın 500hz model geliyor yakında eğitim indirimine atarlar

Geri