White Wolf
80+
- Reaksiyon skoru
- 324
İsterseniz onları da silebilirsiniz fakat tekrar indirebilmek için anahtara ihtiyacınız olacak.Office silindi ama powerpoint excel falan duruyor.
İsterseniz onları da silebilirsiniz fakat tekrar indirebilmek için anahtara ihtiyacınız olacak.Office silindi ama powerpoint excel falan duruyor.
LibreOffice de kullanabilirsiniz.Tamam onları da siliyorum. Office satın alıp tekrar yükleyeceğim.
Evet var ücretsiz zaten. Çoğu linux dağıtımında yüklü geliyor.Onda da powerpoint gibi şeyler var mı?
VarOnda da powerpoint gibi şeyler var mı?
Crack yapılarak kullanılabiliyor fakat bilgisayarınıza virüs bulaşma ihtimali var.Bu office programlarını ücretsiz bir şekilde orjinal olarak kullanabiliyorduk sanki. Winrar gibi, ürün etkinleştirilmemiş oluyor ama kullanabiliyoruz.
Yok yok ben key ile yapacağım.Crack yapılarak kullanılabiliyor fakat bilgisayarınıza virüs bulaşma ihtimali var.
Office 365 ne oluyor peki?Crack yapılarak kullanılabiliyor fakat bilgisayarınıza virüs bulaşma ihtimali var.
Office programlarının ortak adı (word, powerpoint, excel vb.)Yok yok ben key ile yapacağım.
Post automatically merged:
Office 365 ne oluyor peki?
Normal office ile fark yok yani.Office programlarının ortak adı (word, powerpoint, excel vb.)
Son bir sorum var. Ben word,powerpoint vs. açınca tarayıcıya açmasının sebebi office in etkinleştirilmemiş olması mı?Office programlarının ortak adı (word, powerpoint, excel vb.)
Bendede key etkin değil fakat word açabiliyorum sadece hata veriyorNormal office ile fark yok yani.
Post automatically merged:
Son bir sorum var. Ben word,powerpoint vs. açınca tarayıcıya açmasının sebebi office in etkinleştirilmemiş olması mı?
Ben en azından kullanabiliyordumBendede key etkin değil fakat word açabiliyorum sadece hata veriyorAlıntıyı görüntüle
Bence dosyalar bozulmuş olabilir ama emin değilim.
Ya ben LibreOffice kurdum kurdum ama. Hocalarım benden dosyayı istediği zaman sorun olmaz mı? Hocalar genelde Office kullanıyor ya.Bendede key etkin değil fakat word açabiliyorum sadece hata veriyorAlıntıyı görüntüle
Bence dosyalar bozulmuş olabilir ama emin değilim.