Yasin / EsquaReD
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,017
Arkadaşlar windows 10 pro etkinleştirilmiş olarak kullanıyorum office programları word excel gibi programları nasıl pcye kurabilirim.
Ücretsiz olarak hali yok mu.Pahalı gelirse alternatifi var ücretsiz Libre Office adı altında. Birde ücretsiz yazılım olarak notepad+++ öneririm.
Microsoft 365 Planlarını & Fiyatlarını (eski adıyla Office 365) Karşılaştırın - Microsoft Store
Microsoft 365 abonelik planlarını ve fiyatlarını (eski adıyla Office 365) karşılaştırın. Copilot AI, Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneDrive ve Designer ile birlikte sunulan Bireysel, Aile ve Premium abonelikler arasından seçim yapın. PC, Mac, iPhone, iPad ve Android'de çalışır...www.microsoft.com
Kardeşm site güvenilir mi sen kullandın mı?Microsoft Windows and Office ISO Download Tool
This new tool allows an easy and comfortable way to download genuine Microsoft Windows 7, 8.1 and 10, as well as Office 2007, 2010, 2013 and 2016 disk images (ISO) directly from Microsoft's servers.www.heidoc.net
Ücretsiz olarak hali yok mu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kardeşm site güvenilir mi sen kullandın mı?
Kardeş ISO olarak indiriyorda bunu açabilir miyim pc de.Windows ve Office ISO İndirme Aracı
Windows ve Office ISO'larını kolay bir şekilde indirebileceğiniz araç. Windows 10'un kolay indirme aracının hataları ile uğraşmak istemeyenler için gayet kullanışlı bir yazılım. Windows imajlarına ulaşabileceğiniz gibi, Microsoft Office...www.technopat.net
Windows 10 kullanıyorum tamam o zaman kendisi açıyorsa sıkıntı yok. Attığın linkteki programda bi ton şey var güzelmiş office 2019 word le exceli indiriyorum teşekkürler.İso açabilecek yazılımlar var. Windows 10 kullanıyorsan zaten İSO kendi yazılımı var açmak için.