HıDıDı Stİlİ
80+
- Reaksiyon skoru
- 40
Beyler selamünaleyküm gurcistan üzerinden telefon alsam bunu öğrenci pasaportuna kayıt ettirebilirimiyim yaş 18 altı ama
Kimliğe kayıt yapılıyor e devlet üzerindenBeyler selamünaleyküm gurcistan üzerinden telefon alsam bunu öğrenci pasaportuna kayıt ettirebilirimiyim yaş 18 altı ama
Yani gidip alsam pasaport gerekmeyen e devletten yapabileceğim kaydinjKimliğe kayıt yapılıyor e devlet üzerinden
Zaten gurcistana kimlikle giriliyor diye biliyorumKimliğe kayıt yapılıyor e devlet üzerinden
Ayn yapabilirsin kimlik üzerine 8 ay ücretsiz kullanım hakkın var 4 ay normal sim 4 ay e sim şeklinde ve bu her yıl yenileniyorYani gidip alsam pasaport gerekmeyen e devletten yapabileceğim kaydinj
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Zaten gurcistana kimlikle giriliyor diye biliyorum
E diğer 4 ay telefonu kullanamayacakmiyimAyn yapabilirsin kimlik üzerine 8 ay ücretsiz kullanım hakkın var 4 ay normal sim 4 ay e sim şeklinde ve bu her yıl yenileniyor
Diğer 4 ay içinde pasaporta kayitmi gerekAyn yapabilirsin kimlik üzerine 8 ay ücretsiz kullanım hakkın var 4 ay normal sim 4 ay e sim şeklinde ve bu her yıl yenileniyor
Her zaman açık kalmasını istiyorsan pasaport kaydı şart yoksa senede 8 ay bu şekilde kullanabilirsin 4 ay kapalı olur sonra tekrar açılırE diğer 4 ay telefonu kullanamayacakmiyim
Diğer 4 ay içinde pasaporta kayitmi gerek
Saol kral çok teşekkürler bi sorum daha olacakHer zaman açık kalmasını istiyorsan pasaport kaydı şart yoksa senede 8 ay bu şekilde kullanabilirsin 4 ay kapalı olur sonra tekrar açılır
kapanma olayı sadece şebeke icin geçerli telefonu kullanabiliyorsun ama sim kart takili değilmis gibi düşünE diğer 4 ay telefonu kullanamayacakmiyim
Diğer 4 ay içinde pasaporta kayitmi gerek
Orayı biliyorum reis saolasinkapanma olayı sadece şebeke icin geçerli telefonu kullanabiliyorsun ama sim kart takili değilmis gibi düşün
Sorum buSaol kral çok teşekkürler bi sorum daha olacak
Öğrenci pasaportuna kayıt edilebilirmi peki 18 yas altindayim
@şahin doğan bilir belkiOrayı biliyorum reis saolasin
Sorum bu
bana dersen ki bence olmaz@şahin doğan bilir belki
Saol tesekkurler
Orasını bilmiyorum vallaSaol kral çok teşekkürler bi sorum daha olacak
Öğrenci pasaportuna kayıt edilebilirmi peki 18 yas altindayim