öğretmenlik mesleği hakkında

Haklısınız hocam hakkınızda hayırlısı
Diploma puanım aşağı yukarı 82-83 gibi düşecek tyt dede çok eksiğim yok paragraf çalışsam çok rahat 60-70 net çıkarabiliyorum ayt dende bir tek edebiyatta eksiğim var diğer derslerdede çok fazla eksiğim yok benim düşüncem ilk 10000-8000 arasına girebilirim

Türkiyede değeri bilinmeyen kutsal meslek

Öğrencilerin arasında ayrım yapacaksan, birini diğerine üstün tutacak, sadece ders notlarına göre öğrencinin zeki olduğu kanaatine varacak isen, öğrencilerine bir dostun, kardeşin gibi davranmak yerine başka türlü davranacak, düştükleri, umutsuzluğa kapıldıkları zaman onların elinde tutmayıp onlara destek olmayacak isen öğretmen filan olma.

Özellikle ilkokul öğretmenliği çok mühim bir durum bunlardan bir tanesini bile yapamam, yapmam diyorsa eğer bir öğretmen adayı bence örgün eğitimden tamamen uzak tutulmalı bırak öğretmenliği okulda bir çalışan bile olamamalı.
29404.jpg

Öğretmen sadece çocuklara, gençlere, büyüklere bir şeyler öğreten birisi değil aynı zamanda onların dostu, kardeşi yeri geldiğinde annesi, babası ve abisi olmalıdır.

Reis Lise Öğretmenliği Yapmada İstediğin Yerde Veya Öğretim de yap {ilkokul ortaokul üniversite}

Diploma puanım aşağı yukarı 82-83 gibi düşecek tyt dede çok eksiğim yok paragraf çalışsam çok rahat 60-70 net çıkarabiliyorum ayt dende bir tek edebiyatta eksiğim var diğer derslerdede çok fazla eksiğim yok benim düşüncem ilk 10000-8000 arasına girebilirim
Hocam neden ea dan girmeyi denemiyorsunuz bu netlerin üstüne 15 tane ayt mat yapsanız sınıf öğretmenliği gelir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Reis Lise Öğretmenliği Yapmada İstediğin Yerde Veya Öğretim de yap {ilkokul ortaokul üniversite}
İlkokul ortaokul
Öğrenciyken lgs öğrencilerine özel ders vermeyi de planlıyorum

Türkiyede değeri bilinmeyen kutsal meslek
Maalesef öyle

Öğrencilerin arasında ayrım yapacaksan, birini diğerine üstün tutacak, sadece ders notlarına göre öğrencinin zeki olduğu kanaatine varacak isen, öğrencilerine bir dostun, kardeşin gibi davranmak yerine başka türlü davranacak, düştükleri, umutsuzluğa kapıldıkları zaman onların elinde tutmayıp onlara destek olmayacak isen öğretmen filan olma.

Özellikle ilkokul öğretmenliği çok mühim bir durum bunlardan bir tanesini bile yapamam, yapmam diyorsa eğer bir öğretmen adayı bence örgün eğitimden tamamen uzak tutulmalı bırak öğretmenliği okulda bir çalışan bile olamamalı.
Alıntıyı görüntüle

Öğretmen sadece çocuklara, gençlere, büyüklere bir şeyler öğreten birisi değil aynı zamanda onların dostu, kardeşi yeri geldiğinde annesi, babası ve abisi olmalıdır.
Teşekkür ederim hocam dikkate alıyorum :)

Hakettiği değeri görmeyen meslektir öğretmenlik.
Maalesef öyle

Hocam neden ea dan girmeyi denemiyorsunuz bu netlerin üstüne 15 tane ayt mat yapsanız sınıf öğretmenliği gelir

İlkokul ortaokul
Öğrenciyken lgs öğrencilerine özel ders vermeyi de planlıyorum

Maalesef öyle

Teşekkür ederim hocam dikkate alıyorum :)

Maalesef öyle
8. sınıfın yarısından beri matematik temelim yok. Hiç bi şekilde üstünede koyamıyorum

8. sınıfın yarısından beri matematik temelim yok. Hiç bi şekilde üstünede koyamıyorum
Koyabilsem zaten MF den girerdim niye sözelle uğraşayım

selam arkadaşlar konu dışı olduğu için ve başka herhangi bir foruma kayıtlı olmadığım buraya sormayı uygun buldum ancak yanlış yaptıysam silerim
sınıf öğretmenliği veya ilk mat düşünüyorum ne diyorsunuz?Öğretmenlik hakkında genel olarak düşünceniz nedir?fikirlerinizi bekliyorum iyi forumlar
Şöyle diyeyim. Annem 13 sene sınıf öğretmenliği yaptı. Sonrasında Özel Eğitim'e geçti.

Sınıf öğretmenliği yaparken eve gelir gelmez uyuyordu, neşesi yoktu, gece birden değişik değişik şeylerle çığırıp uyanıyordu.

Özel eğitime geçti anaokulu için. Her şey düzeldi üstüne maaşı da arttı. Sen karar ver

Ben bu sene Türkçe ögretmenliği kazandım, çocuklara bir şeyler katabileceğini düşünüyorsan yaz derim. Her mesleğin kendine göre zorluğu var önemli olan o mesleği severek yapman. Hangi alanda öğretmenlik yapacaksan kpss ve atama sayılarını da araştırmanı öneririm.

Geri