Okul formalarının kalıbı mı dar?

Reaksiyon skoru
38
Bugün okul forması aldık ve satıcı bana 2XL verdi. Oysa normalde ben 2XL giyen biri değilim. Normal de 2XL aşırı büyük olması gerekirken bu tam oturdu hatta belki biraz daha küçük geldi. Ben mi çok kilo aldım yoksa cidden okul formalarının bedenleri değişik mi? Normalde L-XL arası giyiniyorum. Okul formalarının kalıbı mı küçük oluyor? Yine de bu bana göre fazla mı? Yaşım da 15.

Bugün okul forması aldık ve satıcı bana 2XL verdi. Oysa normalde ben 2XL giyen biri değilim. Normal de 2XL aşırı büyük olması gerekirken bu tam oturdu hatta belki biraz daha küçük geldi. Ben mi çok kilo aldım yoksa cidden okul formalarının bedenleri değişik mi? Normalde L-XL arası giyiniyorum. kalıbı mı küçük oluyor? Yine de bu bana göre fazla mı? Yaşım da 15.
Evet. Normale göre daha büyük veriliyor. Yani bende öyle. Dene bi' istersen. Benim formalarım bedenime göre alırasm bana boydan kısa geliyor hep.

Evet. Normale göre daha büyük veriliyor. Yani bende öyle. Dene bi' istersen. Benim formalarım bana boydan kısa geliyor hep.
Denedim 2XL olmasına rağmen tam oturdu. Normalde göre daha büyük görünmüyor ama beden olarak 2XL diyince bi garipsiyorum. Normal mi anormal mi? Ben hiç bedenimde denemedim ama evdeki XL beden iyice küçüldü çekti herhalde.

Bugün okul forması aldık ve satıcı bana 2XL verdi. Oysa normalde ben 2XL giyen biri değilim. Normal de 2XL aşırı büyük olması gerekirken bu tam oturdu hatta belki biraz daha küçük geldi. Ben mi çok kilo aldım yoksa cidden okul formalarının bedenleri değişik mi? Normalde L-XL arası giyiniyorum. Okul formalarının kalıbı mı küçük oluyor? Yine de bu bana göre fazla mı? Yaşım da 15.
Dar kalıp genelde

Hepsi dar oluyor. Hatırlıyorum M giymesine rağmen Xl giyenler vardı bizde. Ben

Kanka pantolon olarak çok b*ktan oluyorlar, okul pantolonu yerine onunla aynı olan sırıtmayan rahat pantolon almanı öneriyorum. Üst için pek yapacak bir şey yok zaten.

Kalıbı dar. Keşke oversize olsa lisede

Hepsi dar oluyor. Hatırlıyorum M giymesine rağmen Xl giyenler vardı bizde. Ben
Ha iyi o zaman yani anormal falan değilim di mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kanka pantolon olarak çok b*ktan oluyorlar, okul pantolonu yerine onunla aynı olan sırıtmayan rahat pantolon almanı öneriyorum. Üst için pek yapacak bir şey yok zaten.
LCW'den alıyorum genelde pantolonları ama bu sefer bi değişiklik yapıp okul pantolonu aldımç Paçasını biraz daralttım fena durmadı.

Benimde böyle dar oluyor formalar

harbiden kanka o pantolonlar ne öyle ya çok kötü ne önerirsin giymek için.

Geri