Okul kantinlerinin para basması

BENBİLGECANDEDE

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
426
Ben anlamadım okadar kazık fiyatlarki bu millet nasıl alıyor alışveriş yapıyor kapış kapış abi lokma tabağında makarna koyuyorlar 75 lira maliyeti 1 lira neki la o ufacık bardakta çorba 60 lira onunda maliyeti nedirki la içinde kıl kadar kaşar veya sucuk olan tost 80 oda aynı başka yerlerdede durum dediğim gibidir ilkokul ortaokuldada böyleydi hayır bukadar küçük şeylere bu kadar kazıklanmaya müsait insan zengindirde bence devlet okulunda ne işi var yada çok enayi hiç anlamış değilim bu okul kantini durumunu millet acıkıyo vs napsında diyebilirsiniz evdende koyup bi şey getirebilir yani

kardom çok güzel bence kardom inan hak ediyorlar kardom tamamen alan sal*k öğrenciler ve almalarına izin veren ailelerin suçu kardom az kafaları bassa zaten evden yemek yapıp gönderirler kardom el alem ne diyecek diye düşünüp kasıntı oluyor rahatsızlar kardom sonra da durum bu kantin=para basma makinesi kardo

kardom çok güzel bence kardom inan hak ediyorlar kardom tamamen alan sal*k öğrenciler ve almalarına izin veren ailelerin suçu kardom az kafaları bassa zaten evden yemek yapıp gönderirler kardom el alem ne diyecek diye düşünüp kasıntı oluyor rahatsızlar kardom sonra da durum bu kantin=para basma makinesi kardo
KARDO

5,9 Kardom kullanımı

Ben anlamadım okadar kazık fiyatlarki bu millet nasıl alıyor alışveriş yapıyor kapış kapış abi lokma tabağında makarna koyuyorlar 75 lira maliyeti 1 lira neki la o ufacık bardakta çorba 60 lira onunda maliyeti nedirki la içinde kıl kadar kaşar veya sucuk olan tost 80 oda aynı başka yerlerdede durum dediğim gibidir ilkokul ortaokuldada böyleydi hayır bukadar küçük şeylere bu kadar kazıklanmaya müsait insan zengindirde bence devlet okulunda ne işi var yada çok enayi hiç anlamış değilim bu okul kantini durumunu millet acıkıyo vs napsında diyebilirsiniz evdende koyup bi şey getirebilir yani
4 yıllıkise hayatınin %90 inda hep evden getirdim. Millet hiç birsey demez ve demeside saçma olur, plastik döner yiyeceğine evde tost yumurtali ekmek vb. Yap meyve suyunu kantindan alirsin

Okulda Sosisli döner gibi bişey satıyordular sadece döner eti yerine sosis olur ve ekstra domates sosuyla. Hem fiyatı uygundu hemde çok güzel tadıyordu.

Döneri o kadar sevmiyorum ki ben o sosisle hazırlanmışı o kadar severim.
Bazenleri evden yapıp çantama koyardılar ne günlerdi ama.
Bak canım çekti

ben geçen kantincinin müdüre bizzat günlük ne kadar kar ettiğini söylediği ana denk geldim günlük karları 2,5-3k arasında değişiyormuş kantin kirasıda 34k tl

4 yıllıkise hayatınin %90 inda hep evden getirdim. Millet hiç birsey demez ve demeside saçma olur, plastik döner yiyeceğine evde tost yumurtali ekmek vb. Yap meyve suyunu kantindan alirsin
yemeği kantinden almayıp meyve suyunu oradan almak bence asıl kerizlik
Dediğinizi yapmak daha mantıklı ancak dediğiniz ev yemekleri okul ortamında çok fena kokan şeyler o yüzden onları yiyecek kişinin sınıfta rahat rahat yeme ihtimali yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kardeş herkesin durumu , ailesi senin gibi değildir . Kimisinin evde bol boş zamanı vardır ama yemek yapmayı bilmiyordur , üşeniyordur veya ailesi uğraşmıyordur gider alıyordur . Ayrıca devlet okulunda hep dar gelirli okuyor algısındanda çıkmak lazım ve okulda kantin tekel olduğu için bu dediklerin oldukça normal

Bende evden getiriyorum ama doyamıyorum

Geri