Neler Yeni

Okulda taciz suçlaması yedik ve yarın disiplin kurulu var

CharlesPolat

80+ Bronze
Dalgamı geçiyorsunuz hocam?😃 Kız güzel bir kızda değil beline dokunduğumda ne geçecek elime? Beline dokunduğumu hatırlayıp,mastürbasyonmu yapacağım?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gelişme: Beni kurula çağırmadılar ama kızı ve kızın şahidim dedikleri kızları çağırdılar. Pazartesi velimi istedi okul, ben istesemde getiremem çünkü ikiside işte oluyor, ne yapmamı önerirsiniz? Önümüzde uzun bir hafta sonu var. Olay azda olsa unutulurmu?
Nasıl bir sapıksın bilemem ki dostum her türlü şey beklenir

efetg

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
Tuğra
Nasıl bir sapıksın bilemem ki dostum her türlü şey beklenir
bos tatava yapma adama bilip bilmeden yorum yapyıorsun kaybol buradan yorum yapma.

daha ne oldugu belli değil boş boş laf yapıyorsun

efetg

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
Tuğra

efetg

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
Tuğra
Uygunsuz davranış

We_wehe-2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Hakan Altun
Beni tanımıyorsun etmiyorsun,ismimi dahi bilmiyorsun. Senin mi haddine kaldı beni yargılamak

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
SITKI MİRAÇ ÇAYAN
Seni gören olayı doğrusuyla anlayıp sana inanan arkadaşlar varsa onlarla gidip olayı anlatman daha iyi olacaktır. Bunu yapmadığın takdirde sana kimse inanmayacak ve olay devam edecek hatta okuldan atılmaya kadar gidecektir. Zamanında bende böyle değişik bir nedenle yaptığım kavgadan sonra kendimi anlatmayarak büyük hata yapıp okuldan atılmıştım... kendini anlatmanın en iyisi olacağına inanıyorum.

Aegofire

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Muhsin COŞAR
Seni seven bir kaç arkadaşın varsa onlara söyle yanında dursunlar. Kanıt olmadan bir şey olmaz benim zamanımda benze olay oldu ama burada kıza sırtım çarptı diye bana masa fırlatmıştı.

We_wehe-2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Hakan Altun
Olayı şuanlık sadece anneme anlattım, ve bana hak verdiğini söyledi. Dediğim gibi A.A'ya dokunduğumu kabul ediyorum ama tarih dersinde sınıf başkanı olduğumdan yerine geçmesini için yönlendirme amaçlı dokundum bu olay 5 ay önce falan mı ne oldu. Annem pazartesi günü okula gelicek bakalım.

Seni seven bir kaç arkadaşın varsa onlara söyle yanında dursunlar. Kanıt olmadan bir şey olmaz benim zamanımda benze olay oldu ama burada kıza sırtım çarptı diye bana masa fırlatmıştı.
Beni seven var ama arkamda duracaklarmı bilmiyorum.

We_wehe-2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Hakan Altun
Annem gider ayak babamada anlatmış,şuan kendimi daha iyi hissediyorum. Bakalım pazartesi ne olacak

bir şey çıkmaz, yargısız infaz yapılmaz zaten bide kanıt olması lazım ülkede iftiracı ve onun kösteğinden bol bir şey yok. Yalancının mumu yatsıya kadar yanar unutma.
Beraber asansöre girdiğin bir kadın beni taciz etti diye mahkemeye verse kadının beyanı esastırdan içerdesin😃

safkdlklash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
675
İsim
Aykut
Instagram
aykonulldreinull
Steam
https://steamcommunity.com/id/aykutkxd/
Twitter