Neler Yeni

Okuldaki bir kızla nasıl konuşabilirim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
...
Muhtemelen benim bir şeyler hissettiğimi anlamıştır
Güzel bir adım atmışsınız işte. Büyük ihtimal arkadaşları ile senin hakkında konuşuyorlardır.

o da bir şeyler hissediyor mudur yoksa umrunda değil veya rahatsız mı oluyordur bilemiyorum
İşte, kızla konuşmazsan kızın seni seveceği varsa da sevmez aynı zamanda sen de öğrenemezsin. Git bir şeyler söylemeyi dene. Endişe geçici pişmanlık kalıcı. Hem olmazsa birilerine anlatacağın bir hikayen olur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Semih Bugra
Güzel bir adım atmışsınız işte. Büyük ihtimal arkadaşları ile senin hakkında konuşuyorlardır.

İşte, kızla konuşmazsan kızın seni seveceği varsa da sevmez aynı zamanda sen de öğrenemezsin. Git bir şeyler söylemeyi dene. Endişe geçici pişmanlık kalıcı. Hem olmazsa birilerine anlatacağın bir hikayen olur.
işte herkes merhabalaştıktan sonra devamı gelir diyor da getiremem belki diye düşünüyorum. Bir de hep arkadaşlarıyla oluyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
...
işte herkes merhabalaştıktan sonra devamı gelir diyor da getiremem belki diye düşünüyorum. Bir de hep arkadaşlarıyla oluyor.
Büyük ihtimal gelmez zaten. Ne söyleyeceksin diye sana bakarlar. O yüzden kıza bakarak instagramını iste. Her şeyi o cevap belirler ki yüksek ihtimal verir. Sende, instadan selam vererek kendini tanıtırsın falan falan.
Söylemesi kolay olduğunun farkındayım. O yüzden sana kalmış.

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Semih Bugra
Büyük ihtimal gelmez zaten. Ne söyleyeceksin diye sana bakarlar. O yüzden kıza bakarak instagramını iste. Her şeyi o cevap belirler ki yüksek ihtimal verir. Sende, instadan selam vererek kendini tanıtırsın falan falan.
Söylemesi kolay olduğunun farkındayım. O yüzden sana kalmış.
Direkt gidip merhabalaştıktan sonra insta mı istiyim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
...
Aslında evet. Çünkü merhabalaştıktan sonra yüzüne bakacaklar ve gerçekten o sohbet ilerlemeyecek. O yüzden "Biraz garip olacak ama..." diyerek nazikçe isteyebilirsin veya "Rahatsız olmayacaksan senden bir şey isteyeceğim..." gibi. Lapppp diye instagram istemek bence doğru değil. Belki isteyince aralarında gülecekler.
Zaten bir anda aralarına girip sohbete katılmak çok zor. Merhabalaştıktan sonra hemen seni aralarına almazlar. Sen gelince de bir anda susarlar. İçlerinden gülümseyen veya gülen varsa belki olumlu sonuç alma olasılığın var.
Özgüvenini toplasan yeter.

Sonuç ne olursa da pek sorun olacağını sanmıyorum. Aynı sınıfta değilsiniz ne de olsa.

Son düzenleme:

priyuTyoourus

80+ Bronze
Önce ufak bir analiz yap nerde ne kadar takılır, kantine gidiyor mu kimle gidiyor, eve nasıl neyle gidiyor ona göre davran bir yerde yan yana denk gel Merhaba de. Dediğin şekilde yaparsan sanki acelen varmış gibi ve çekindiğin çok belli olur. Ayrıca arkadaşları nasıldır bilmiyorsan aralarına girip sadece ona bir şey demen onu zora sokar ve zorbalanabilir veya istemediği bir şeyi yaptırabilirler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Semih Bugra
Aslında evet. Çünkü merhabalaştıktan sonra yüzüne bakacaklar ve gerçekten o sohbet ilerlemeyecek. O yüzden "Biraz garip olacak ama..." diyerek nazikçe isteyebilirsin veya "Rahatsız olmayacaksan senden bir şey isteyeceğim..." gibi. Lapppp diye instagram istemek bence doğru değil. Belki isteyince aralarında gülecekler.
Zaten bir anda aralarına girip sohbete katılmak çok zor. Merhabalaştıktan sonra hemen seni aralarına almazlar. Sen gelince de bir anda susarlar. İçlerinden gülümseyen veya gülen varsa belki olumlu sonuç alma olasılığın var.
Özgüvenini toplasan yeter.

Sonuç ne olursa da pek sorun olacağını sanmıyorum. Aynı sınıfta değilsiniz ne de olsa.
Arkadaşlarıylayken isteyemem ya. Zaten utanıyorum bir de arkadaşlarının arasında imkansız gibi bir şey

Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
...
Arkadaşlarıylayken isteyemem ya. Zaten utanıyorum bir de arkadaşlarının arasında imkansız gibi bir şey
Farkındayım ama ne yazık ki yapacak bir şey yok. Yanına gitmeye çalış. Yanına gidince konuşmaktan başka çaren olmadığı için söyleyebilirsin. Aksi taktirde o kızla sadece bakışma anıların aklında kalır.
Utanmaktan utanma... Sana bunu söyleyebilirim.
Cesaretini topla ve söyle. Derin nefes almak belki işine yarayabilir.

Bir de daha demin söylememişim. Şunu da diyebilirsin "Ne zamandır seninle konuşmak istiyorum..." Bunu da diyebilirsin.

yureksyz

80+ Silver
En İyi Cevap
3
sen hala gitmedin mi? o zaman unut o kızı.

Top Bottom