Neler Yeni

Okuldaki zorbalara ne yapılmalı konu dışı yapınca gözükmüyür oyüzden böyle

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Alpoe68

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
alperen dasdanbek
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
allah belajı verdsşim awk shgd
Mesaj otomatik birleştirildi:

valla ben bu durumları konuşarak çözüyorum şiddet sevmem çık karşısına söyle takıldığın grup bana uymuyo gardaş de
sen de onlara benzedin hal ve hareketlerin değişti
eskisi gibi normal olacaksan arkadaş kalalım yoksa lüzumu yok sen yoluna ben yoluna yap devam et
iş konuşmayı geçmişse eğer ağzını burnunu kır gitsin diycem hiç benlik bi hareket değil kırma sen yinede
yarın bi konuşcam konuşulmuyorsa mecbur

fayuk_w

80+ Bronze
hiç kimsede o kadar cesaret yok kaptan oldugu icin sınıfın yarısı yalaka bir şey yapsam her tenefüs geldigimde canta felen yerde olacak ya hocayla konusacam yada kendim dövcem
okul disinda arkadasin yok mu

spitfire

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
296
İsim
Burak
Anakartın linki nerde 7800x3d yi çalıştırır mı cevap lütfen

Şiddet önermem fakat zamanında böyle birisine yumruk atip disiplinlik olmuştum. O günden sonra çok rahatladım.

Drsağbırakmayan

80+ Bronze
Önce kendisi ile konuş kafası çalışan anlayan biri ise yapmaz bir daha sonra öğretmenin ile konuş

Daha bu yaşta kavga dövüş işine girmeyin sende suçlu duruma düşme gerekirse kendi ailene durumu açıkla onlar gerekli yerler ile görüşür

Alpoe68

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
alperen dasdanbek
Şiddet önermem fakat zamanında böyle birisine yumruk atip disiplinlik olmuştum. O günden sonra çok rahatladım.
benimki nefsi müdafaya girer mi önce rehberlikle konusup halletsem ama ilk konuscam cocukla
Mesaj otomatik birleştirildi:

Önce kedisi ile konuş kafası çalışan anlayan biri ise yapmaz bir daha sonra öğretmenin ile konuş

Daha bu yaşta kavga dövüş işine girmeyin sende suçlu duruma düşme gerekirse kendi ailene durumu açıkla onlar gerekli yerler ile görüşür
tamam ilk konusuyum elamanla sonra yükselterek giderim dediğiniz gibi eyvallah sağ olun

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,005,237
Üyeler
159,296
Son üye
jmquiet
Top Bottom