atmışlar seni niye gidiyorsun ki bi daha atarlar.okul idaresi tarafımdan başka bir okula nakil edildim bu sene ise tekrar eski okuluma nakil verdim 11 tane boş yer var sıra 1deyim kabul olur mu?
hoca muhtemel bir sey yapmissin siciline islenmesin diye nakil almislar iste geri donunce disiplin islemini uygularlar sana siciline isler hayatina devam edersinokul idaresi tarafımdan başka bir okula nakil edildim bu sene ise tekrar eski okuluma nakil verdim 11 tane boş yer var sıra 1deyim kabul olur mu?
ben bu okula çiviyi çakmışım diyorOlurda yüzsüzlük olmuş atıldın okula geri dönmek istemek neyse hareketlerine çeki düzen ver tekrar atılma
gideceğim yer daha pis bir yer tuvalette madde kullanımına kadar her şey var ve anlaşamadağım birçok isim var ve oraya gidersem daha büyük sorunlar çıkıcaktıratmışlar seni niye gidiyorsun ki bi daha atarlar.
zaten 1 okuldan atıldınız çevrenizi düzeltin.gideceğim yer daha pis bir yer tuvalette madde kullanımına kadar her şey var ve anlaşamadağım birçok isim var ve oraya gidersem daha büyük sorunlar çıkıcaktır