Bence de 8. sınıfların gitmesi gerek. Yani derslerden değil de, deneme sınavları olacaklarmış. Bence gidilmeli ama bize yani 7.sınıflara falan açmaları bence aşırı boştu ya.26 gün kalmış sınava bi zahmet gideyim şaka bi yana evdede sıkılıyorum olmadı okulda sıkılırım agalar yok ama neyse zaten haftaya deneme yapacaklarmış birkaç taktik deneriz olmadı sınava girmeden
3 hafta okul devam edicek haftada 2 gün olucak 6 gün gitmiş olucaz. Zaten dersler daha çok sosyal alanla ilgili olacağı söyleniyor bu arada Güneydoğu'da yaşayanlar o sıcakta nasıl dayanacaklar bilemiyorum. Sosyal yaşam ve psikolojik olarak gençlerde eksiklik olduğunu Ziya Selçuk demişti onun telafisi de olabilir bilemiyoruzSadece 6 gün mü olacak yüz yüze eğitim? Pandeminin durumuna göre artabilir bence.
ne 8. sınıfı 12yimBence de 8. sınıfların gitmesi gerek. Yani derslerden değil de, deneme sınavları olacaklarmış. Bence gidilmeli ama bize yani 7.sınıflara falan açmaları bence aşırı boştu ya.
İlk hafta giderim. Hoşuma giderse devam ederim.3 hafta okul devam edicek haftada 2 gün olucak 6 gün gitmiş olucaz. Zaten dersler daha çok sosyal alanla ilgili olacağı söyleniyor bu arada Güneydoğu'da yaşayanlar o sıcakta nasıl dayanacaklar bilemiyorum. Sosyal yaşam ve psikolojik olarak gençlerde eksiklik olduğunu Ziya Selçuk demişti onun telafisi de olabilir bilemiyoruz
Senin için güzel olur hem aklında şüphe kalmazİlk hafta giderim. Hoşuma giderse devam ederim.
cidden 8. sınıf mısın8. sınıfım knk bizim okullar açık ama ben gitmiyorum
Giden de ne biliym yani
İşte, 3 haftanın sonunda farklı bir karar alınabilir virüsün gidişatına göre.Sadece 6 gün değil de, 3 hafta gideceğiz. Haftada 2 gün gideceğimizden kaynaklı 6 gün oluyor işte.
İleride çok sıkıntısını çekersin. Ben çekiyorum, seni tanımıyorum ama başına gelsin istemem.1. Bu doğrudur demiyorum ama benim tercihim ve şuan bu çok tatlı geliyor. İlerde sıkıntı çeker miyim muhtemelen
Hiç yoktan iyidir. Okula gitsen içerik ne olacak, ne anlatacaklar bilmiyorum ama hiçbir şey yapmayıp evde oturmaktan iyidir bence.2. Liseye gidiyorum haftada 2 gün 3 haftadan 6 gün.
okul kıyafetine bakmıyorlar ya istedini giy git ben siyah pantolon üstüne mor thsirtim bide kolye takarım çıkarım yolaArkadaşlar yarın ilkokullar açılıyor haftaya ortaokullar ve liseler açılıyor. Lise ve ortaokullar 6 gün gidecekler toplamda. Haftada 2 gün gidecekmişiz işte. Okul kıyafetim falan yok, nasıl olacak bilmiyorum. Bence aşırı boş oldu. Siz neler düşünüyorsunuz?
İsteğe bağlı olduğunu duyunca benHocamız isteğe bağlı dedi o yüzden gitmicem ( Lise 2 yim )