Neler Yeni

!!! Okullar Açılıyor !!!

Okula

• Gideceğim

Oylar: 31 44.9%
  • Gitmeyeceğim

Oylar: 38 55.1%

• Oy kullanan toplam üye
    69

KaganKK06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,728
İsim
Kgn
26 gün kalmış sınava bi zahmet gideyim :D şaka bi yana evdede sıkılıyorum olmadı okulda sıkılırım agalar yok ama neyse :( zaten haftaya deneme yapacaklarmış birkaç taktik deneriz olmadı sınava girmeden

HoYeon Jung

80+ Gold
26 gün kalmış sınava bi zahmet gideyim :D şaka bi yana evdede sıkılıyorum olmadı okulda sıkılırım agalar yok ama neyse :( zaten haftaya deneme yapacaklarmış birkaç taktik deneriz olmadı sınava girmeden
Bence de 8. sınıfların gitmesi gerek. Yani derslerden değil de, deneme sınavları olacaklarmış. Bence gidilmeli ama bize yani 7.sınıflara falan açmaları bence aşırı boştu ya.

Eren Eser

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Eren Eser
Sadece 6 gün mü olacak yüz yüze eğitim? Pandeminin durumuna göre artabilir bence.
3 hafta okul devam edicek haftada 2 gün olucak 6 gün gitmiş olucaz. Zaten dersler daha çok sosyal alanla ilgili olacağı söyleniyor bu arada Güneydoğu'da yaşayanlar o sıcakta nasıl dayanacaklar bilemiyorum. Sosyal yaşam ve psikolojik olarak gençlerde eksiklik olduğunu Ziya Selçuk demişti onun telafisi de olabilir bilemiyoruz

KaganKK06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,728
İsim
Kgn
Bence de 8. sınıfların gitmesi gerek. Yani derslerden değil de, deneme sınavları olacaklarmış. Bence gidilmeli ama bize yani 7.sınıflara falan açmaları bence aşırı boştu ya.
ne 8. sınıfı o.O2 12yim
8lerinkine 3-5 gün kalmış zaten bi zahmet gitmesinler

HoYeon Jung

80+ Gold
3 hafta okul devam edicek haftada 2 gün olucak 6 gün gitmiş olucaz. Zaten dersler daha çok sosyal alanla ilgili olacağı söyleniyor bu arada Güneydoğu'da yaşayanlar o sıcakta nasıl dayanacaklar bilemiyorum. Sosyal yaşam ve psikolojik olarak gençlerde eksiklik olduğunu Ziya Selçuk demişti onun telafisi de olabilir bilemiyoruz
İlk hafta giderim. Hoşuma giderse devam ederim.

Eren Eser

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Eren Eser

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon
Sadece 6 gün değil de, 3 hafta gideceğiz. Haftada 2 gün gideceğimizden kaynaklı 6 gün oluyor işte.
İşte, 3 haftanın sonunda farklı bir karar alınabilir virüsün gidişatına göre.
Mesaj otomatik birleştirildi:

1. Bu doğrudur demiyorum ama benim tercihim ve şuan bu çok tatlı geliyor. İlerde sıkıntı çeker miyim muhtemelen
İleride çok sıkıntısını çekersin. Ben çekiyorum, seni tanımıyorum ama başına gelsin istemem.

2. Liseye gidiyorum haftada 2 gün 3 haftadan 6 gün.
Hiç yoktan iyidir. Okula gitsen içerik ne olacak, ne anlatacaklar bilmiyorum ama hiçbir şey yapmayıp evde oturmaktan iyidir bence.

TahaCel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,650
İsim
Taha yücel
Arkadaşlar yarın ilkokullar açılıyor haftaya ortaokullar ve liseler açılıyor. Lise ve ortaokullar 6 gün gidecekler toplamda. Haftada 2 gün gidecekmişiz işte. Okul kıyafetim falan yok, nasıl olacak bilmiyorum. Bence aşırı boş oldu. Siz neler düşünüyorsunuz?
okul kıyafetine bakmıyorlar ya istedini giy git ben siyah pantolon üstüne mor thsirtim bide kolye takarım çıkarım yola

Saintes Maries

80+ Bronze
1 Senedir denek faresi olarak kullanılıyoruz. Psikolojik durumlarımız, sağlığımız vb. kimsenin umrunda değil. Olduğumuz yerde sayıyoruz.

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Doğum günümde okula gidip bol bol korona kapıcam . Düşüncem gitmemek ama bakalım annem de sıcak bakmıyor gitmem yüksek ihtmal. Tabi konuların aynısı online de işlenirse

amdsaolsun

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,930
İsim
Efe GÖKKURT
İlgilendiği Kategoriler
BIOS, yazılım ve kapanma sorunları
Instagram
gokkurtefe
Hocamız isteğe bağlı dedi o yüzden gitmicem :D ( Lise 2 yim )
İsteğe bağlı olduğunu duyunca ben
20210601_035634.jpg

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,464
Üyeler
164,675
Son üye
warıcı
Top Bottom