Neler Yeni

!!! Okullar Açılıyor !!!

Okula

• Gideceğim

Oylar: 31 44.9%
  • Gitmeyeceğim

Oylar: 38 55.1%

• Oy kullanan toplam üye
    69

Eren Eser

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Eren Eser
Gençler niye gitmezsiniz okula la. Bütün yıl okulsuz sıkılmadınız mı? Az biraz arkadaş yüzü görürsünüz.
Haklısın ama yazın olması insanları geri çekiyor havalar çok sıcak olucak özellikle Güneydoğu Anadol'u gibi yerlerde havalar çok sıcak oluyor keşke bunu mayıs-haziran arası yapsalardı ben hayatım boyunca hiçbir zaman temmuzda okulun kapandığını görmedim. hem zaten genelde son 1-2 hafta okula gidilmiyordu haziran ik haftadan sonra çoğu kişi okula gitmiyordu havalar zaten sıcak olduğundan dolayı kimsenin de gidesi yoktu. Çoğu kişi telafi eğitime gitmicek derslerin ne olacağı da önemli tabi. Kültür ve sportif aktivitelere daha çok değer verilmesi gerekiyormuş

Arcturus

80+ Bronze
Gideceğim.

Son düzenleme:

.RBO.

80+ Silver
8. sınıfa gideceğim için %100 gideceğim

Ensar

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,147
İsim
Ensar
Arkadaşlar yarın ilkokullar açılıyor haftaya ortaokullar ve liseler açılıyor. Lise ve ortaokullar 6 gün gidecekler toplamda. Haftada 2 gün gidecekmişiz işte. Okul kıyafetim falan yok, nasıl olacak bilmiyorum. Bence aşırı boş oldu. Siz neler düşünüyorsunuz?
Sınavlardan kaldıktan sonra niye gideyim? 6 gün için böyle bir kararı çok saçma buluyorum.. 6 günde ne öğrenilebilir?

Son düzenleme:

HoYeon Jung

80+ Gold
Gençler niye gitmezsiniz okula la. Bütün yıl okulsuz sıkılmadınız mı? Az biraz arkadaş yüzü görürsünüz.
Hocam orası öyle de okulda da 2-3 tane arkadaşım var, onlarında geleceğini sanmam. Zaten öğretmenler defter, kitap kontrolü yapacaklarmış. O yüzden hiç gitmek istemiyorum. İngilizceci var, kelimeleri 10 kere yazdırıyor. Bizde insanız yani hocam.
Mesaj otomatik birleştirildi:

gideceğim(aile baskısı)
Hocam benim ki de git diyor da, bilmiyorum ya gitmem yüksek ihtimal. Annem diyor işte defter, kitap kontrolü olunca bir yerlerin sıkışta herhalde :D :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

üniye gittiğim için bir yere gitmiyorum :cool:
Hocam bu tatilden en çok üniversiteler yarandı herhalde ya :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,465
Üyeler
164,676
Son üye
dslam21