!!! Okullar Açılıyor !!!

Okula

• Gideceğim

Oylar: 31 44.9%
  • Gitmeyeceğim

Oylar: 38 55.1%

• Oy kullanan toplam üye
    69
Gençler niye gitmezsiniz okula la. Bütün yıl okulsuz sıkılmadınız mı? Az biraz arkadaş yüzü görürsünüz.
Haklısın ama yazın olması insanları geri çekiyor havalar çok sıcak olucak özellikle Güneydoğu Anadol'u gibi yerlerde havalar çok sıcak oluyor keşke bunu mayıs-haziran arası yapsalardı ben hayatım boyunca hiçbir zaman temmuzda okulun kapandığını görmedim. hem zaten genelde son 1-2 hafta okula gidilmiyordu haziran ik haftadan sonra çoğu kişi okula gitmiyordu havalar zaten sıcak olduğundan dolayı kimsenin de gidesi yoktu. Çoğu kişi telafi eğitime gitmicek derslerin ne olacağı da önemli tabi. Kültür ve sportif aktivitelere daha çok değer verilmesi gerekiyormuş

Gideceğim.

Son düzenleme:
Arkadaşlar yarın ilkokullar açılıyor haftaya ortaokullar ve liseler açılıyor. Lise ve ortaokullar 6 gün gidecekler toplamda. Haftada 2 gün gidecekmişiz işte. Okul kıyafetim falan yok, nasıl olacak bilmiyorum. Bence aşırı boş oldu. Siz neler düşünüyorsunuz?
Sınavlardan kaldıktan sonra niye gideyim? 6 gün için böyle bir kararı çok saçma buluyorum.. 6 günde ne öğrenilebilir?

Son düzenleme:
Gençler niye gitmezsiniz okula la. Bütün yıl okulsuz sıkılmadınız mı? Az biraz arkadaş yüzü görürsünüz.
Hocam orası öyle de okulda da 2-3 tane arkadaşım var, onlarında geleceğini sanmam. Zaten öğretmenler defter, kitap kontrolü yapacaklarmış. O yüzden hiç gitmek istemiyorum. İngilizceci var, kelimeleri 10 kere yazdırıyor. Bizde insanız yani hocam.
Post automatically merged:

gideceğim(aile baskısı)
Hocam benim ki de git diyor da, bilmiyorum ya gitmem yüksek ihtimal. Annem diyor işte defter, kitap kontrolü olunca bir yerlerin sıkışta herhalde :D :D
Post automatically merged:

üniye gittiğim için bir yere gitmiyorum :cool:
Hocam bu tatilden en çok üniversiteler yarandı herhalde ya :D

Geri