OKULLAR AÇILIYOR.......

Çalışmak aklımda zaten ama kesinlikle ingilizce öğrenmem lazım yurt dışında gidicem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Atp Lerin 30 kişilik kontenjanı var
biz 29 la basladik bi ara 30 31 olup kala kala 25 e dustuk :D

Bende 12'yim ve büyük ihtimal herkes kafayı gömüp tenefüste bile ders çalışacak. Ve bence bu yıl aşırı sıkıcı geçecek.
Bizde aşırı derecede çalışacak kitle belli ben bildiklerimin üstüne koyarım bana yeterlidir 3 sene boyunca sadece yatarak 65-70 arası puanla sınıfı geçtim (hiç çalışmadım sadece derslerde uyudum)

Benim için çok güzel bi haber mesemde olduğum için bizim okul sadece cumartesi ve ben okula gitmek yerine evde yatıom ztn hocalarda bişey demior yanı kurtuldum artık cumartesi işe gitmekten 5 gün iş 2 gün tatil yaz bittiği için çok mutluyum sizi bilemem...

Benim için çok güzel bi haber mesemde olduğum için bizim okul sadece cumartesi ve ben okula gitmek yerine evde yatıom ztn hocalarda bişey demior yanı kurtuldum artık cumartesi işe gitmekten 5 gün iş 2 gün tatil yaz bittiği için çok mutluyum sizi bilemem...
Mesemde staj mı yapıyon

Yarın 7 de kalkıp 5 te geleğim ve bunu 9 ay boyunca tekrarlayacağım ama bu yıldan umutluyum sarması lazım bu yılın full makara yapacağız siz ne düşünüyorsunuz
Son senem 4 senemi bu dingillerle heba ettiğim için içim yanıyor lise bittiğindede ah be şu zamanlara dönsek lafı aklımın ucundan bile geçmeyecek hatta son sene olduğu için halay çekiyorum

Dükkanın camından dışarı bakacağım ve yine bir zamanlar bizde okula gidiyorduk vay be zaman ne hızlı geçiyor dedikten sonra dönüp işime devam edeceğim.

Geri