Necromancerr
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 5,843
Hadi bakalım geçen sene iyi kaynatmıştık biz bu sene 12 yiz yasak delmekte üstümüze yok bizim
(bizim okulda)
60 kişinin 10 tanesi güzel yerlerde şuan bende onlardan biriyim de gerisi kolejlerdeler şimdi saçma sapan iş yani bahçemiz çok küçüktü ama 60 kişi için küçük 30 kişilikti diğer sınıflar onlara geniş geliyordu şimdi mis gibiBende ATPyim 24 kişiyiz sizde 10.sınıfta düşersiniz bu sayılara
Ambata blowAmbasing
Bizim 12 Ler sizin gibi değil hepsi 3 çocuk babası gibi tipi var olgunlar böyle makaracı değiller ama bence böyle olmaları kötüHadi bakalım geçen sene iyi kaynatmıştık biz bu sene 12 yiz yasak delmekte üstümüze yok bizim(bizim okulda)
Bende 12'yim ve büyük ihtimal herkes kafayı gömüp tenefüste bile ders çalışacak. Ve bence bu yıl aşırı sıkıcı geçecek.Hadi bakalım geçen sene iyi kaynatmıştık biz bu sene 12 yiz yasak delmekte üstümüze yok bizim(bizim okulda)
Güzel git o dalda yapılan işlerde de çalış yazın, okuldayken haftasonu falan. Hem paranı kazanmış ol hem de iş öğrenmiş ol, en kötü CV'de yazarsın ben bu işte çalıştım diye. Sigortalı olmasına gerek yok, ben motorlu araçlar teknolojisi okudum, 5 gün okuldaydım, cumartesi sabah 8 de traktörcüde dükkanı açardım o zamanlar baya küfür ederdim de parayı alınca da iyi oldu çalıştığım derdim hep çünkü ailenden para istersen hesabı sorulur, kendi kazandığına kendin kılıf uydurursun. Okul ise sana sadece diploma verir benim arkadaşlarım 12.sınıfta anahtarları tanımıyordu...Elektrik elektronik endüstriyel bakım dalı
atp degildir laAtp misin
Çalışmak aklımda zaten ama kesinlikle ingilizce öğrenmem lazım yurt dışında gidicemGüzel git o dalda yapılan işlerde de çalış yazın, okuldayken haftasonu falan. Hem paranı kazanmış ol hem de iş öğrenmiş ol, en kötü CV'de yazarsın ben bu işte çalıştım diye. Sigortalı olmasına gerek yok, ben motorlu araçlar teknolojisi okudum, 5 gün okuldaydım, cumartesi sabah 8 de traktörcüde dükkanı açardım o zamanlar baya küfür ederdim de parayı alınca da iyi oldu çalıştığım derdim hep çünkü ailenden para istersen hesabı sorulur, kendi kazandığına kendin kılıf uydurursun. Okul ise sana sadece diploma verir benim arkadaşlarım 12.sınıfta anahtarları tanımıyordu...
Atp Lerin 30 kişilik kontenjanı varatp degildir la
Duolingo gibi uygulamalar indirÇalışmak aklımda zaten ama kesinlikle ingilizce öğrenmem lazım yurt dışında gidicem