Neler Yeni

OKULLAR AÇILIYOR.......

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,642
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Hadi bakalım geçen sene iyi kaynatmıştık biz bu sene 12 yiz yasak delmekte üstümüze yok bizim :kekw: (bizim okulda)

FloxY | Arda

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
212
İsim
Ahmet Arda Kıyavman
Bende ATPyim 24 kişiyiz sizde 10.sınıfta düşersiniz bu sayılara
60 kişinin 10 tanesi güzel yerlerde şuan bende onlardan biriyim de gerisi kolejlerdeler şimdi saçma sapan iş yani bahçemiz çok küçüktü ama 60 kişi için küçük 30 kişilikti diğer sınıflar onlara geniş geliyordu şimdi mis gibi

walter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Harun Önder

mfm125

80+ Silver
Hadi bakalım geçen sene iyi kaynatmıştık biz bu sene 12 yiz yasak delmekte üstümüze yok bizim :kekw: (bizim okulda)
Bizim 12 Ler sizin gibi değil hepsi 3 çocuk babası gibi tipi var olgunlar böyle makaracı değiller ama bence böyle olmaları kötü

Hasan344

80+ Gold
Bende 12'yim ve büyük ihtimal herkes kafayı gömüp tenefüste bile ders çalışacak. Ve bence bu yıl aşırı sıkıcı geçecek.

Farway

80+ Silver
Elektrik elektronik endüstriyel bakım dalı
Güzel git o dalda yapılan işlerde de çalış yazın, okuldayken haftasonu falan. Hem paranı kazanmış ol hem de iş öğrenmiş ol, en kötü CV'de yazarsın ben bu işte çalıştım diye. Sigortalı olmasına gerek yok, ben motorlu araçlar teknolojisi okudum, 5 gün okuldaydım, cumartesi sabah 8 de traktörcüde dükkanı açardım o zamanlar baya küfür ederdim de parayı alınca da iyi oldu çalıştığım derdim hep çünkü ailenden para istersen hesabı sorulur, kendi kazandığına kendin kılıf uydurursun. Okul ise sana sadece diploma verir benim arkadaşlarım 12.sınıfta anahtarları tanımıyordu...

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,080
İsim
kilan embappe
9 a geçtim. İnşallah salaklarla dolu bir sınıfa düşmem

mfm125

80+ Silver
Güzel git o dalda yapılan işlerde de çalış yazın, okuldayken haftasonu falan. Hem paranı kazanmış ol hem de iş öğrenmiş ol, en kötü CV'de yazarsın ben bu işte çalıştım diye. Sigortalı olmasına gerek yok, ben motorlu araçlar teknolojisi okudum, 5 gün okuldaydım, cumartesi sabah 8 de traktörcüde dükkanı açardım o zamanlar baya küfür ederdim de parayı alınca da iyi oldu çalıştığım derdim hep çünkü ailenden para istersen hesabı sorulur, kendi kazandığına kendin kılıf uydurursun. Okul ise sana sadece diploma verir benim arkadaşlarım 12.sınıfta anahtarları tanımıyordu...
Çalışmak aklımda zaten ama kesinlikle ingilizce öğrenmem lazım yurt dışında gidicem
Mesaj otomatik birleştirildi:

atp degildir la
Atp Lerin 30 kişilik kontenjanı var

Farway

80+ Silver
Top Bottom