OKULLAR AÇILIYOR.......

Hadi bakalım geçen sene iyi kaynatmıştık biz bu sene 12 yiz yasak delmekte üstümüze yok bizim :kekw: (bizim okulda)

Okulun sana meslek öğreteceğini düşünüyorsan da yanılıyorsun, ne bölümü okuyorsun?
Bizim okul meslek konusunda iyi baya bı imkan var elektrik elektronik te tabi bütün dallar var

Bende ATPyim 24 kişiyiz sizde 10.sınıfta düşersiniz bu sayılara
60 kişinin 10 tanesi güzel yerlerde şuan bende onlardan biriyim de gerisi kolejlerdeler şimdi saçma sapan iş yani bahçemiz çok küçüktü ama 60 kişi için küçük 30 kişilikti diğer sınıflar onlara geniş geliyordu şimdi mis gibi

Hadi bakalım geçen sene iyi kaynatmıştık biz bu sene 12 yiz yasak delmekte üstümüze yok bizim :kekw: (bizim okulda)
Bizim 12 Ler sizin gibi değil hepsi 3 çocuk babası gibi tipi var olgunlar böyle makaracı değiller ama bence böyle olmaları kötü

Bende 12'yim ve büyük ihtimal herkes kafayı gömüp tenefüste bile ders çalışacak. Ve bence bu yıl aşırı sıkıcı geçecek.

Elektrik elektronik endüstriyel bakım dalı
Güzel git o dalda yapılan işlerde de çalış yazın, okuldayken haftasonu falan. Hem paranı kazanmış ol hem de iş öğrenmiş ol, en kötü CV'de yazarsın ben bu işte çalıştım diye. Sigortalı olmasına gerek yok, ben motorlu araçlar teknolojisi okudum, 5 gün okuldaydım, cumartesi sabah 8 de traktörcüde dükkanı açardım o zamanlar baya küfür ederdim de parayı alınca da iyi oldu çalıştığım derdim hep çünkü ailenden para istersen hesabı sorulur, kendi kazandığına kendin kılıf uydurursun. Okul ise sana sadece diploma verir benim arkadaşlarım 12.sınıfta anahtarları tanımıyordu...

9 a geçtim. İnşallah salaklarla dolu bir sınıfa düşmem

Güzel git o dalda yapılan işlerde de çalış yazın, okuldayken haftasonu falan. Hem paranı kazanmış ol hem de iş öğrenmiş ol, en kötü CV'de yazarsın ben bu işte çalıştım diye. Sigortalı olmasına gerek yok, ben motorlu araçlar teknolojisi okudum, 5 gün okuldaydım, cumartesi sabah 8 de traktörcüde dükkanı açardım o zamanlar baya küfür ederdim de parayı alınca da iyi oldu çalıştığım derdim hep çünkü ailenden para istersen hesabı sorulur, kendi kazandığına kendin kılıf uydurursun. Okul ise sana sadece diploma verir benim arkadaşlarım 12.sınıfta anahtarları tanımıyordu...
Çalışmak aklımda zaten ama kesinlikle ingilizce öğrenmem lazım yurt dışında gidicem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

atp degildir la
Atp Lerin 30 kişilik kontenjanı var

Geri