Okullar sizce kapanırmı?

Ya kimdi Ziya Selçuk istifa diyen ? En azından okulları kapatıyordu.

Vaka sayıları bu oranda devam ederse ve 18 yaş altı aşısızlık oranı bu kadar yüksekte kalırsa Kasım tatilinde kapanır geçen yılda öyle olmuştu

kapanması lazım. 2 yıldır korona var bende hiçbir sıkıntı yoktu. bu yıl okullar bi açıldı korona pump yedi. bende bu pump'tan etkilenenlerdendim korona oldum.

Vaka sayıları bu oranda devam ederse ve 18 yaş altı aşısızlık oranı bu kadar yüksekte kalırsa Kasım tatilinde kapanır geçen yılda öyle olmuştu
Ben kendimden örnek vereyim mesela; bu sene okula gittim ve maskemi hiç çıkartmamama rağmen okulda virüs oldum ha evde virüs olmuş olabilirsin ama evde sadece ben pozitif çıktım ve bu hastalığı hafif atlatmadım yani başlıca rahatsızlıklarım; Baş ağrısı, tat alma kaybı (Ciddi oranda bir kayıp ve bu kayıp %50 oranında gitti hala bir tat alamıyorum tam), eklem ağrıları (Bu eklem ağrıları beni öldürdü resmen, çok fazla belim ağrıdı), yüksek ateş, (Ateşim 39.1 dereceye ulaştı) gibi gibi bir çok sonuç oluştu. Bence kapatılmalı yoktan yere kapatılsın demiyorum sebebim bunlar gördüğünüz üzere.

şu anda en mantıklısı okulların kapanması değil bizim zamanımızdaki gibi ikili eğitime geçilmesi sabahçı sınıfları ikiye bölecekler öğleci olacak sınıflarda sosyal mesafe artacak eğitime devam edilecek

Vakalar arttı sizce okullar kapanırmı?
Bizim sınıfta bir kişi pozitif çıktı ama 1 haftadır gidiyoruz sınıfta kimse de test olmuyor 2 pozitif çıkmadığı için hala okula gidiyoruz. Yani bizim için sorun değil ama yaşça büyüklerimiz var onlara bulaşırsa ne olacağı belli değil.

8 ve 12lere açık olsa daha iyi eskisi gibi 2 gün gitsek daha güzel olur

Abi görürsünüz bak geçen sene gibi olacak şu an yaptıkları sınavlara hazırlamak sadece sınavlar yapılacak ve uzaktan eğitim 11 Ekim için tw baya tepkili sanırım herkes kapansın diyo yarın kapanmaz zor uzaktan eğitim şart 12. 8. Ve 1. Sınıflar hariç bana göre

şu anda en mantıklısı okulların kapanması değil bizim zamanımızdaki gibi ikili eğitime geçilmesi sabahçı sınıfları ikiye bölecekler öğleci olacak sınıflarda sosyal mesafe artacak eğitime devam edilecek
Ulan biz sınıfta zaten 16 kişiyiz. :D yarıya bölünürse 8 kişi oluruz. xD

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,318
Üyeler
188,917
Son üye
Ahmet3166
Geri