Neler Yeni

Okullar sizce kapanırmı?

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,953
İsim
İbrahim Talha DEMİR
Ya kimdi Ziya Selçuk istifa diyen ? En azından okulları kapatıyordu.

aalpa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
alp alun
Vaka sayıları bu oranda devam ederse ve 18 yaş altı aşısızlık oranı bu kadar yüksekte kalırsa Kasım tatilinde kapanır geçen yılda öyle olmuştu

YusufShn01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
641
İsim
Yusuf Emre Şahin

TwinsR32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
778
İsim
Çağlar
Steam
https://steamcommunity.com/id/TwinsR32/
Discord
Twins R32#0331
kapanması lazım. 2 yıldır korona var bende hiçbir sıkıntı yoktu. bu yıl okullar bi açıldı korona pump yedi. bende bu pump'tan etkilenenlerdendim korona oldum.

Talha_x23

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Vaka sayıları bu oranda devam ederse ve 18 yaş altı aşısızlık oranı bu kadar yüksekte kalırsa Kasım tatilinde kapanır geçen yılda öyle olmuştu
Ben kendimden örnek vereyim mesela; bu sene okula gittim ve maskemi hiç çıkartmamama rağmen okulda virüs oldum ha evde virüs olmuş olabilirsin ama evde sadece ben pozitif çıktım ve bu hastalığı hafif atlatmadım yani başlıca rahatsızlıklarım; Baş ağrısı, tat alma kaybı (Ciddi oranda bir kayıp ve bu kayıp %50 oranında gitti hala bir tat alamıyorum tam), eklem ağrıları (Bu eklem ağrıları beni öldürdü resmen, çok fazla belim ağrıdı), yüksek ateş, (Ateşim 39.1 dereceye ulaştı) gibi gibi bir çok sonuç oluştu. Bence kapatılmalı yoktan yere kapatılsın demiyorum sebebim bunlar gördüğünüz üzere.

__xXx__

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
Murat
şu anda en mantıklısı okulların kapanması değil bizim zamanımızdaki gibi ikili eğitime geçilmesi sabahçı sınıfları ikiye bölecekler öğleci olacak sınıflarda sosyal mesafe artacak eğitime devam edilecek

Gloxy

80+ Bronze

Ahmet Öztürk

80+ Bronze
Vakalar arttı sizce okullar kapanırmı?
Bizim sınıfta bir kişi pozitif çıktı ama 1 haftadır gidiyoruz sınıfta kimse de test olmuyor 2 pozitif çıkmadığı için hala okula gidiyoruz. Yani bizim için sorun değil ama yaşça büyüklerimiz var onlara bulaşırsa ne olacağı belli değil.

Aliveq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Berat Berkay Çakmak
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar kronik sorunlar , Razer ve rampage ürünlerde teknik destek
Instagram
beratbc0
Steam
Aliveq
Twitter
aliveqxd
Facebook
Aliveq
Discord
Aliveq#4334
Reddit
aliveq
8 ve 12lere açık olsa daha iyi eskisi gibi 2 gün gitsek daha güzel olur

Cevizli sucuk

80+ Bronze
Abi görürsünüz bak geçen sene gibi olacak şu an yaptıkları sınavlara hazırlamak sadece sınavlar yapılacak ve uzaktan eğitim 11 Ekim için tw baya tepkili sanırım herkes kapansın diyo yarın kapanmaz zor uzaktan eğitim şart 12. 8. Ve 1. Sınıflar hariç bana göre

User1298

80+
En İyi Cevap
1
şu anda en mantıklısı okulların kapanması değil bizim zamanımızdaki gibi ikili eğitime geçilmesi sabahçı sınıfları ikiye bölecekler öğleci olacak sınıflarda sosyal mesafe artacak eğitime devam edilecek
Ulan biz sınıfta zaten 16 kişiyiz. :D yarıya bölünürse 8 kişi oluruz. xD

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,809
Üyeler
161,146
Son üye
morminder
Top Bottom