Okullar sizce kapanırmı?

1. sınavlara kadar kesin kapanmaz. 1. sınavlardan sonra da %99 kapanmaz

Allah büyük
kapanır veya kapanmaz

aşıya güven tam bu saatten sonra okulların tekrar kapanması ancak yeni farklı bir salgın başlarsa olur

Valla 8. sınıf ve 12. sınıflar hariç kapatılmalı bence.
Bizim okulda karantina işlemleri çoktan başladı. :/ Çoğu 12. sınıf arkadaşlar karantinada. (Bizim okulda)
Bizim sınıfta da korona geçiren falan var.

Bence ilk sınavlardan sonra kapanma olur.

Kapanmayacağı bilinen kesin bir şey.Aşısı olan virüsten dolayı okullar falan kapanmaz.

Vakalar arttı sizce okullar kapanırmı?
Kapanmasın artık yeter .
11.sınıfım ve okulda bile anca anlıyorum konuları evde hiç anlayamayacakmışım resmen .
Kapanmasını isteyen korkan varsa gitmesin umrumda değil benim TYT yok AYT'yi aynı riske atmama artık.

Bence şu seçeneklerden biri olursa daha sağlıklı olur
1) Kapanıp online eğitime geri dönme
2) Sadece 8-12 sınıfların açık olması
3) Okullar kapanmadı fakat isteyen gelebiliyor
4) Okulların hibrit eğitime geçmesi
5) Bu sene açığa geçen çok olduğu ve devlet kendi eğitim sisteminin bazı dershane ve özel öğretim kurslarından ne kadar
berbat olduğunun farkında ve daha fazla öğrenciyi açığa geçirmemekle beraber koronayı bahane ederek online eğitime
geri dönmesi
6) Hiçbir önlem alınmaması ve bizim okuldan verim dahi alamadan ölüp gitmemiz

Bence şu seçeneklerden biri olursa daha sağlıklı olur
1) Kapanıp online eğitime geri dönme
2) Sadece 8-12 sınıfların açık olması
3) Okullar kapanmadı fakat isteyen gelebiliyor
4) Okulların hibrit eğitime geçmesi
5) Bu sene açığa geçen çok olduğu ve devlet kendi eğitim sisteminin bazı dershane ve özel öğretim kurslarından ne kadar
berbat olduğunun farkında ve daha fazla öğrenciyi açığa geçirmemekle beraber koronayı bahane ederek online eğitime
geri dönmesi
6) Hiçbir önlem alınmaması ve bizim okuldan verim dahi alamadan ölüp gitmemiz
Aşı var gerek yok böyle şeylere.Açığa geçenlerin geçme sebebi ise zaten 12'de geçicem 11'de her gün gitmek zor geliyor diyip geçiyorlar.

Geri