tunazadeeq
80+ Bronze
knk takilacak bi konu deil salla gec yeni reis sen ol BAAAS
''reis'' dediklerin doğru da onları dövmek yada sınıf değiştirmek yerine direk açığa gitmek(açığa karşı değilim) ve hatta intiharla tehdit etmek gibi yapılmaması gereken abartı şeyler demişsin.Döv onları veya okulu bırak açığa geç ailen bişi derse intihar etmekle veya evden kaçmak ile falan tehdit et.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Daha 9. Sınıfta sınıfın reisi falan ne demek yeni yeni sınıf şeyleri çıkmış o ne saçma sınıf hatta sınıfını değiştir o saçma sınıfta kalma.
Hocam korkuttunuz beni şimdi bunlar beni ya okul dışında sıkıştırıp döverse? Şuan zaten kimseye bir şey yapmıyorum yani kendi halimde takılıyorum birkaç gündür benimle uğraşmayı bıraktılar. Aileme dedim 10 . sınıfta başka bir okula geçeyim diye tamam dediler 2 3 ay sabredicem artık.sınıfın reisi kısaca mabadı kalkmış insan demek istemiş arkadaşlar neyi anlamadınız
Sınıf değişikliği yapsan da bunlar yine bir şeyler yapar sana bir olay anlatayım daha geçen hafta oldu
Başka bi okuldan gelen bir çocuk vardı gayet sessiz biriydi işte geldiği okuldaki arkadaşları ona tacizci diyormuş o yüzden okul değiştirmiş zaten,
eski arkadaşları tanıdıklarına söyleyip çocuğa yine tacizci fln dediler olay bir patlak verdi çocuğu tenha bir yerde sıkıştırıp 20 kişi dövmüş (arkadaşları şaka amaçlı tacizci diyormuş)
biraz alttan alman gerekiyor benim de başıma geldi bu tarz olaylar saçma sapan uzatmanın bir mantığı yok
Yaşın laç ortaokul gibi geldi anlattıklarınOkulda sınıfın reisiyle kavga ettim diye tüm erkekler beni dışlamaya başladı. En yakın dediğim arkadaşım bile senin yüzünden arkadaşsız kalamam diyip gitti. Beden dersinde tek başıma oturuyorum sadece almıyorlar maça. Alsalar da gitmem zaten gururluyum. Tanımadığım insanlar bile gelip sen niye bu kadar mutsuz görünüyorsun diyor. Yemekhanede tek başıma yemek yiyorum millet acıyarak bakıyor bıktım. Yalnızlık değil insanların bakışı acı veriyor. Diğer sınıflardan da arkadaşım yok herkes ortamını kurdu zaten 2. dönem olmuş. Sınıftaki kızlarla da aram çok iyi değil gidip voleybol oynayamam onlarla. Kitap okuyorum onda da müzik falan açıyolar rahatsız ediyorlar. Dışladıkları yetmiyor bir de zorbalık yapıyorlar çantamı çöpe atmışlar bugün. Ondan önce de ayakkabımı alıp kaçmışlardı defterimde ödev yapmıştım gelip silgiyle sildiler sanki yapmamışım gibi öğretmen kızdı. Tekrar kavga etsem bu sefer müdür okuldan atar diye korkuyorum. Öğretmene söyleyemem onlarla da aram iyi değil. Okuldan ayrılsam annem babam kızar izin vermez. ne yapacağımı bilmiyorum. Bu arada troll değilim başka bir forumda açtım orda da takmadılar beni buraya gelip yazayım dedim belki ciddiye alıp cevap veren olur diye.
Sınıf değil okul değiştiricem hocam babama dedim sevmedim burayı diye ama olayları anlatmadım anlatsam gözü dönerdi. Şuan zaten arkadaş falan beklemiyorum sırf benimle uğraşmasınlar yeter. Sağ olun yazdıklarınız için. Açığa geçmeyi de istiyorum ama ailem izin vermez.Bak kardeşim bu durumdan kurtulmanın pek yolu yok. Ailene söyleyip gelip öğretmenlerle konuşabilirler. Bu senin lise hayatını mahveder. Sınıf değiştirmek bir çare değil o reis dediğin ** diğer sınıflardan bir sürü kişi tanıyordur. Açığa alma gibi bir hata yapma fen lisesi diploması önemlidir bence. Sadece ailene söyleyeceksin hem baban hem annen gelip konuşacak ama sert bir dille. Önce ikisi hocayla konuşacak sonra baban o reis dediğin ** ile konuşacak. Sıkıştırma durumunda sadece hocaya söyleyeceksin. Bu kadar. 4 yıllık lise hayatını boşa harcama.
intihar etmekle tehdit et ne demek? ciddi yazmamışsındır umarım.Döv onları veya okulu bırak açığa geç ailen bişi derse intihar etmekle veya evden kaçmak ile falan tehdit et.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Daha 9. Sınıfta sınıfın reisi falan ne demek yeni yeni sınıf şeyleri çıkmış o ne saçma sınıf hatta sınıfını değiştir o saçma sınıfta kalma.