dönsün gözü kardeşim senin için gözünün dönmesi gerekiyor. Anne babaların görevi bu.Sınıf değil okul değiştiricem hocam babama dedim sevmedim burayı diye ama olayları anlatmadım anlatsam gözü dönerdi. Şuan zaten arkadaş falan beklemiyorum sırf benimle uğraşmasınlar yeter. Sağ olun yazdıklarınız için. Açığa geçmeyi de istiyorum ama ailem izin vermez.
Knk bende de var ne yapsam bilmiyorum kavga etmedim ama hep dışoanıyorum9. sınıf
9. sınıf
Knk bende fen lisesi yakınlarda gitçəgım okulda yokHocam ben fen lisesindeyim sınıfların değişeceğini sanmıyorum. Ders çalışmaya artık bu olaylardan sonra daha çok önem verdim çünkü vakit geçmiyor başka türlü. Hocalar da bana düşman zaten onları da sevmiyorum.
Sapık derler diye korkuyorum o yüzden uzak duruyorum kızlardan.Bende böyle bir şey yaşadım ama 9.sınıfta değil tabi 6. sınıf mı neydi. Bide yeni gitmiştim o okula, neyse sınıftaki o çocukla kavga ediyordum sürekli ama hiç kendimi acındırmadım dövemicek olsam bile hep kavga etmişimdir. Atara atar yap ama geri adım atma erkekler konuşmuyorsa seninle sen kızlarla konuş kız çevresi edinmiş olursun. Onlarla oyna ders çalış kitap oku emin ol daha iyi olur. Bu dönem idare et 10.sınıfta zaten hepiniz farklı sınıfta olacaksınız