YATIRIM VS GEREKIYOR MUKampanya tekrar aktif oldu @freygasm kayıt olurken direk kyc yapıp devam mı ettin ilk kayıta 350tl veriyor onun için herhangi bir kampanyaya katıla tıklmak gerekiyor mu ben indirip kayıt oldum kyc yaptım
Direkt kayıt oldum kyc yaptım kampanyayı yaptım sonrasında.Kampanya tekrar aktif oldu @freygasm kayıt olurken direk kyc yapıp devam mı ettin ilk kayıta 350tl veriyor onun için herhangi bir kampanyaya katıla tıklmak gerekiyor mu ben indirip kayıt oldum kyc yaptım
2015 google play yorumlarıUygulamanın yorumlarına baktım herkes başıma gelenlerden okx sorumludur falan yazmış
Sen de yaz o zaman tüm sorumluluk Google Play de oluyor öyleUygulamanın yorumlarına baktım herkes başıma gelenlerden okx sorumludur falan yazmış
Acaba yeni hesaplara mı veriyor yoksa eski hesaplara mı?Aga kimlik doğrulama yaptım 100 tl yatırdım hesap doğrulandı gözüküyo ama katılım koşullarına uygun değilsiniz diyo katıla tıkladığımda
alım satım yapsam hemen olur mueski hesaplar da katılabiliyo fakat al sat botunu kullanmamış olmak lazımmış sanırım 350 veriyo eski hesaplara sadece
kampanya bitince paraları yatırıcaklar 14 gün sonra öyle diyor binance gibi.
bernde de aynısnı dıyoAga kimlik doğrulama yaptım 100 tl yatırdım hesap doğrulandı gözüküyo ama katılım koşullarına uygun değilsiniz diyo katıla tıkladığımda
Bende aynı şekilde katılamıyomAga kimlik doğrulama yaptım 100 tl yatırdım hesap doğrulandı gözüküyo ama katılım koşullarına uygun değilsiniz diyo katıla tıkladığımda