Hocam denilenler yapıldığı halde, asagidaki metin cevabi pop up oluyor, uygulamanın ise yaşadığından emin miyiz, kyca kaydı tamamlandı 100 tl akbank tan atıldı, al sat yapıldı.. tüm bu işlemler sırasında ve sonrasinda kampanyaya katılmak istedim ama her seferinde asagidaki metni karşıma çıkarıyor, üstelik 15 dakika kadar gecmrs8nr karşın herhangi bir hareket de oluşmadı varlıklar kısmında ya da kampanya Ok bildirimi gibisinden...Ya kampanya arızalı veya suresi gecip bitti ya da fake bi durum var pek anlamadım, başlığı atan arkadaşın ve mobil uygulamanın belirtti tarzda işlemler yaptım ama sonuç yok, bilginize..Kampanya tekrar aktif oldu @freygasm kayıt olurken direk kyc yapıp devam mı ettin ilk kayıta 350tl veriyor onun için herhangi bir kampanyaya katıla tıklmak gerekiyor mu ben indirip kayıt oldum kyc yaptım
Aynen..alttaki tuş zaten pasif ve canlı destek bana da robot g8bi uygun değilsiniz diyip duruyor, ben hesabıma atıp çıkıyorum, bu biraz patlak bi durum gibi..Sanırım alttaki 2 adımı yapınca katıl diyebiliyoz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben de de alttaki tuşa tıklayınca bir şey olmuyor
kyc onayı için bekleniyordur belki 1 2 saat bekleseydiniz keşke hemen al sat yapmışsınız.Hocam denilenler yapıldığı halde, asagidaki metin cevabi pop up oluyor, uygulamanın ise yaşadığından emin miyiz, kyca kaydı tamamlandı 100 tl akbank tan atıldı, al sat yapıldı.. tüm bu işlemler sırasında ve sonrasinda kampanyaya katılmak istedim ama her seferinde asagidaki metni karşıma çıkarıyor, üstelik 15 dakika kadar gecmrs8nr karşın herhangi bir hareket de oluşmadı varlıklar kısmında ya da kampanya Ok bildirimi gibisinden...Ya kampanya arızalı veya suresi gecip bitti ya da fake bi durum var pek anlamadım, başlığı atan arkadaşın ve mobil uygulamanın belirtti tarzda işlemler yaptım ama sonuç yok, bilginize..
Etkinliğe Katılım Koşullarını Karşılamıyorsunuz
ordan değil de al sata gidip ordan yaparsan da oluyor konunun başındaki gibi.Hemen işlem yapa tıklıyorum yeni syf gelmiyor
tıklatmıyor kıkyc onayı için bekleniyordur belki 1 2 saat bekleseydiniz keşke hemen al sat yapmışsınız.
ben eskiden kaydolmuştum al sat botları için olan görevi tamamladım ve işleme alınmış gözüküyo yatırılcak yani
ordan değil de al sata gidip ordan yaparsan da oluyor konunun başındaki gibi.
ama etkinliğe katıldınız dediğinden emin olun
Yok hocam kyc onayını verdiğine dair mobil uygulama ici bildirimi ve e mail geldi, zaten ondan sonra kampanyaya katılmak istedim uygun değilsiniz dedi, zaten ilk sırada kyc kaydı tamamla kısmı Ok dedi, altındaki hemen işlem yap 350 tl ...coin kazan kısmına tıklamak istesen de olmuyor, neyse al sat yapayım dedim yaptım da ama 15 dk bekledim ne gelen var ne giden, ben de 5 tl zararla da olsa parayi hesaba attim..kyc onayı için bekleniyordur belki 1 2 saat bekleseydiniz keşke hemen al sat yapmışsınız.
ben eskiden kaydolmuştum al sat botları için olan görevi tamamladım ve işleme alınmış gözüküyo yatırılcak yani
ordan değil de al sata gidip ordan yaparsan da oluyor konunun başındaki gibi.
ama etkinliğe katıldınız dediğinden emin olun
Hem bot işlemi hem de düz al sat ikisini de yaptım bi işe yaramadıDüz al sat mı yaptınız
Geçen sefer sabahında yatmıştı, bu sefer değiştirmişler o zaman.eski hesaplar da katılabiliyo fakat al sat botunu kullanmamış olmak lazımmış sanırım 350 veriyo eski hesaplara sadece
kampanya bitince paraları yatırıcaklar 14 gün sonra öyle diyor binance gibi.