katıldınız yazıyorsa etkinlik sayfasında anasayfadaki al sat sekmesine girip konunun ilk mesajındaki gibi işlemi yaparsan olur.botun işlem yap butonu çalışmıyor etkınlık şu an aktif gorunuyor ama değil
ben katılamadıgım ıcın su an alım satım yapmadım parayı bekletıyorum umarım duzelırarkadaş müşteri hizmetlerine yazıyorum sorun var diyorum adam diyorki bou yapmadan önce katılmanız lazım dı diyor sıkıntı da orda diyorum botu yapmadan butona tıklanmıyor mobil uygulamada 2. görev butonu çalışmıyor ilk defa üye oldum bari 350 tl yi verselerdi iyidi rezil uygulama
hocam katılamıyorum kı kosullar saglanmadı hatası verıyor herkesekatıldınız yazıyorsa etkinlik sayfasında anasayfadaki al sat sekmesine girip konunun ilk mesajındaki gibi işlemi yaparsan olur.
hocam ucrette sorun yok bız katılamıyoruz kıhocam ücret zaten 14 gün sonra yatıcak diyor kampanya kurallarında
onu bilemiyorum ben eskiden üye olmuştum sadece ilk al sat bot şeysine katıldımhocam katılamıyorum kı kosullar saglanmadı hatası verıyor herkese
ben kyc yaptım 100 tl yatırdım katıl dıyorum kosul saglanmadı dıyor daha hangı kosul var kı yapacagımonu bilemiyorum ben eskiden üye olmuştum sadece ilk al sat bot şeysine katıldım
bı sorun var hocamBeyler kampanya devam ediyor mu