🟠 OLED GAMİNG MONİTÖR KULLANMAK TEHLİKELİ(!)

Ben kaç yıl sonra tn den İPS geçtim bana bulaşmayın biraz takılayım

Tüm zenginler bu başlıkta toplantı kaydedin arkadaşlar kim yazıyorsa bunlar zengin :D

reis sen bu çekingenlikle götüne donda alamazsın 7k bir monitör için bence ucuz bir fiyat
Hocam abarttın, Odyssey G4 kötü bir monitör mü mesela?

Tüm zenginler bu başlıkta toplantı kaydedin arkadaşlar kim yazıyorsa bunlar zengin :D
He valla ya, la 30k'ya millet sistem topluyor, 20k'ya monitör almak normal olmuş.

3-4 aydır oled kullanıyorum. Bana parlaklığı fazla bile geliyor. En düşükte kullanıyorum bu önemli bi detay. Sabah akşam ful parlaklık kullanmak istersenşz hiç almayın. En büyük husus bu.
Gardaş göz bırakmaz o parlaklık adamda, zaten bütün gün ekranlara bakıyoruz gözümüz mahvoluyor.

• Hahaha
Reaksiyonlar: Qpre
Gardaş göz bırakmaz o parlaklık adamda, zaten bütün gün ekranlara bakıyoruz gözümüz mahvoluyor.
kral bazılarına çok kez şahit oldum cidden öyle seviyorlar. gece zifiri karanlıkta adam monitörü tvyi fullüyor. saatlercede kullanıyor yani. eski monnitörümde 350nitti max. ben onuda 50nitte filan kullanıyodum. o yüzden şuan kullandığım oledde ekran ısınmıyor bile tatlı bi sıcaklık var sadece. yanma riski çok çok daha düşük oluyor bu yüzden haliyle. aldığımda garanti kapsamına girmiyor mesela. garanti parasını adamlar fazlasıyla alıyor istiyorsanız öyle bir şey maalesef.

kral bazılarına çok kez şahit oldum cidden öyle seviyorlar. gece zifiri karanlıkta adam monitörü tvyi fullüyor. saatlercede kullanıyor yani. eski monnitörümde 350nitti max. ben onuda 50nitte filan kullanıyodum. o yüzden şuan kullandığım oledde ekran ısınmıyor bile tatlı bi sıcaklık var sadece. yanma riski çok çok daha düşük oluyor bu yüzden haliyle. aldığımda garanti kapsamına girmiyor mesela. garanti parasını adamlar fazlasıyla alıyor istiyorsanız öyle bir şey maalesef.
Hocam ben gece en kısığa alıyorum ya, nasıl bir göz var bunlarda :D

Oled monitör alıp kim memnun olmaz :D
Var memnun olmayanlar. Her oled panel iyi değil. Bazı markalarda yanma sorunları çok var. Yazı netliği gibi sorunlar yaşayanlar var.

Hic yoksa 3 4 senesi var . Bu panele pasif sogutma yetersiz hava soğutma sart.

Oled monitör alıp kim memnun olmaz :D
benim aldıgım ekran AW3225QF böyle geciyor ilk aldıgımda sorunlarla karsılastım mailler attım 1 2 ay düzeltemediler daha sonrasında firmware update atarak düzelttiler yani ilk aldıgımda iade edicektim :)

Geri