reis sen bu çekingenlikle götüne donda alamazsın 7k bir monitör için bence ucuz bir fiyatO sırada monitöre 7k vermeye çekinen ben
Hocam abarttın, Odyssey G4 kötü bir monitör mü mesela?reis sen bu çekingenlikle götüne donda alamazsın 7k bir monitör için bence ucuz bir fiyat
He valla ya, la 30k'ya millet sistem topluyor, 20k'ya monitör almak normal olmuş.Tüm zenginler bu başlıkta toplantı kaydedin arkadaşlar kim yazıyorsa bunlar zengin
Gardaş göz bırakmaz o parlaklık adamda, zaten bütün gün ekranlara bakıyoruz gözümüz mahvoluyor.3-4 aydır oled kullanıyorum. Bana parlaklığı fazla bile geliyor. En düşükte kullanıyorum bu önemli bi detay. Sabah akşam ful parlaklık kullanmak istersenşz hiç almayın. En büyük husus bu.
kral bazılarına çok kez şahit oldum cidden öyle seviyorlar. gece zifiri karanlıkta adam monitörü tvyi fullüyor. saatlercede kullanıyor yani. eski monnitörümde 350nitti max. ben onuda 50nitte filan kullanıyodum. o yüzden şuan kullandığım oledde ekran ısınmıyor bile tatlı bi sıcaklık var sadece. yanma riski çok çok daha düşük oluyor bu yüzden haliyle. aldığımda garanti kapsamına girmiyor mesela. garanti parasını adamlar fazlasıyla alıyor istiyorsanız öyle bir şey maalesef.Gardaş göz bırakmaz o parlaklık adamda, zaten bütün gün ekranlara bakıyoruz gözümüz mahvoluyor.
Hocam ben gece en kısığa alıyorum ya, nasıl bir göz var bunlardakral bazılarına çok kez şahit oldum cidden öyle seviyorlar. gece zifiri karanlıkta adam monitörü tvyi fullüyor. saatlercede kullanıyor yani. eski monnitörümde 350nitti max. ben onuda 50nitte filan kullanıyodum. o yüzden şuan kullandığım oledde ekran ısınmıyor bile tatlı bi sıcaklık var sadece. yanma riski çok çok daha düşük oluyor bu yüzden haliyle. aldığımda garanti kapsamına girmiyor mesela. garanti parasını adamlar fazlasıyla alıyor istiyorsanız öyle bir şey maalesef.
Ben daha videoda aşık oldum ama fiyatı görünce duygularımın hiç bir anlamı kalmadıBENCEDE SAKIN BULAŞMAYIN YOKSA KAPTIRIRSINIZ KENDİNİZİ SJSJSJ
Asus var bende valla başka seviye oled. 4 aydır kullanıyorum çok memnunum.BENCEDE SAKIN BULAŞMAYIN YOKSA KAPTIRIRSINIZ KENDİNİZİ SJSJSJ
Oled monitör alıp kim memnun olmazAsus var bende valla başka seviye oled. 4 aydır kullanıyorum çok memnunum.
Var memnun olmayanlar. Her oled panel iyi değil. Bazı markalarda yanma sorunları çok var. Yazı netliği gibi sorunlar yaşayanlar var.Oled monitör alıp kim memnun olmaz
Ben bilgisayarıma bu kadar para vermedim. Monitöre hiç veremem.BENCEDE SAKIN BULAŞMAYIN YOKSA KAPTIRIRSINIZ KENDİNİZİ SJSJSJ
benim aldıgım ekran AW3225QF böyle geciyor ilk aldıgımda sorunlarla karsılastım mailler attım 1 2 ay düzeltemediler daha sonrasında firmware update atarak düzelttiler yani ilk aldıgımda iade edicektimOled monitör alıp kim memnun olmaz