Oled Televizyon yanar mı?

Yani şöyle diyim hiç Sabit görüntü falan dikkat etmeden normal led TV kafasıyla kullanan ve bir TV yi en az 7-8 yıl kullanan biri yüksek bütçe ile TV alsa OLED almalı mı yoksa risk almayıp 8K QLED mi almalı?
Bazı TV'lerde sabit duran logolar için çözüm olarak ai ile bu durumu algılayıp piksel kaydırmayla çözüyorlar o yüzden OLED almanın bir sakıncası olmayabilir diyebilirim ama genede risk almayıp miniled bir tv alabilirsiniz şahsen ben QN90A kullanıyorum 2021 yılının samsungun top modeli gayette memnunum

Bazı TV'lerde sabit duran logolar için çözüm olarak ai ile bu durumu algılayıp piksel kaydırmayla çözüyorlar o yüzden OLED almanın bir sakıncası olmayabilir diyebilirim ama genede risk almayıp miniled bir tv alabilirsiniz şahsen ben QN90A kullanıyorum 2021 yılının samsungun top modeli gayette memnunum
Ben de Samsungun 90 serisi üst modellerine bakıyorum ama bir Oled serisi bir de Neo Qled serisi var ikisi arasındayım :)

Ben de Samsungun 90 serisi üst modellerine bakıyorum ama bir Oled serisi bir de Neo Qled serisi var ikisi arasındayım :)
Ben 4 yıldır aşırı memnunum kesinlikle Samsung TV öneririm en azından 90 serisi çok başarılı Neo QLED olarak geçiyor 90 serisi zaten

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,464
Üyeler
189,272
Son üye
Bayra.m
Geri