Neler Yeni

Öneri Ölmeden İzle Diyeceğiniz Dizi Önerisi Bekliyorum

Faramirxx

80+
+75 80 dizi bitirdim ve artık dizi bulmakta zorlanıyorum. Genelde önerilen diziler izlediğim ya da hep aynı şeyler. Farklı bir şeyler varsa önerebiliceğiniz. Ayrıca görselde olmayan dizilerde mutlaka vardır. Sizlerde listelerde olan dizilerden yorum isterseniz isim verin yorumumu iletirim.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Çok fazla film dizi tecrübesi olan biri olarak sana tavsiyede bulunmak istiyorum.Seninde listendeki enlerini duymak isterim.Benim sana önerilerim şöyle olur.
Komedi olarak 1-Blue Mountain State (3 5 bölüm izledikten sonra bağlanıyorsun ve aşırı güzel bir komedisi var.)
2-Brooklyn Nine Nine
Mini Dizi - When They See Us (Çok sağlam 4 bölümdü sanırım kesinlikle bir başyapıt.

Dizi Black Bird
The Boys
The Punisher

Cimbomlu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Fatih Terim
Çok fazla film dizi tecrübesi olan biri olarak sana tavsiyede bulunmak istiyorum.Seninde listendeki enlerini duymak isterim.Benim sana önerilerim şöyle olur.
Komedi olarak 1-Blue Mountain State (3 5 bölüm izledikten sonra bağlanıyorsun ve aşırı güzel bir komedisi var.)
2-Brooklyn Nine Nine
Mini Dizi - When They See Us (Çok sağlam 4 bölümdü sanırım kesinlikle bir başyapıt.

Dizi Black Bird
The Boys
The Punisher
the punisher nasıldır hocam ?

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
588
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
Burdaki dizilerin bazıları +10 sezon olduğu için kısa vade değildir bence sen hele bitirde yenilerini yazmak kolay iş
Doğru diyorsun üstat, ben seni takibe alıyorum o zaman.

DESMOND

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
Cüneyt Tavşanoğlu
Görseldeki site adı nedir? Dizi/film izleme sitesi mi yoksa liste oluşturma sitesi mi?
Dizibox dizi izleme sitesi. Favorilere ekliyorum ama tabi sitede olmayan kaldırılan içerikler oluyor. Bunları bu şekilde başka yere kaydedebilsek keşke. Bazı uygulamalar var ama çözemedim tam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Doğru diyorsun üstat, ben seni takibe alıyorum o zaman.
İstediğin zaman mesaj atabilirsin sıkıntı yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

2-Brooklyn Nine Nine

Dizi Black Bird
The Boys
The Punisher
Benim için en iyi dizi her zaman değişmez Doctor Who bu diziye olan bağlılığımı çözemiyorum ama çok güzel gerçekten. Son bir kaç sezon senarist değişikliği, popüler kürtül sebeplerinden değişti kötü sezonlar bölümler oldu. Ama o mükemmel sezonlar bölümler unutulmaz. Bunu özellikle açıklamak istedim.
Doctor Who
Fringe
Person Of Interest
Supernatural
Aslında resimlerdeki dizilerinin büyük çoğunluğunu çok seviyorum liste uzar. Şöyle bi resimlere bakıyorum gerçekten mükemmel diziler izlemişim. Aralarından en az beğendiklerini ayır dersen liste daha çabuk biter :D

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
985
İsim
Yuzarsef
Earth abides izle kardo bende yeni buldum aklıma geldin sana da yazıyorum şans verebilirsin.

Mehoo05

80+
Buffy The Vampire Slayer
Angel
Sabrina (Netflix)
Sabrina The Teenage Witch
You
Barry
Sweetpea
Arrow
Smallville
Superman & Lois